HŰHA

Vár­ko­nyi An­di­nak elege lett, eddig bírta!

Nem szo­kása ki­osz­ta­nia saját ra­jon­góit, de most a lá­nyá­ról volt szó. Igazi anya­tig­rissé vál­to­zott a sze­líd hír­adós!

A történet Bochkor Nóri húsvétra kapott kutyájából indult ki. A cuki kutyust Várkonyi Andi vasárnap reggel mutatta be rajongóinak. A kommentelők persze az ünnepek alatt is serényen dolgoztak, és kifogások, beszólások egész sorával álltak elő.

Egészen hétfő délutánig, amikor is a bájos műsorvezető tollat ragadott. "Egészen hihetetlen, hogy

EZEKET OLVASTAD MÁR?
mennyi keserű ember van, akiknek soha semmi nem jó"

- írta, majd összegezte a kapott kommenteket és szép sorjában meg is válaszolta azokat. A többségnek azzal volt gondja, hogy miért nem egy menhelyről vittek haza ebet Andiék, de olyan is akadt, aki azt kifogásolta,hogy miért nem rendes tenyésztőtől szereztek be kutyát.

Közzétette: Várkonyi Andrea hivatalos oldala – 2016. március 28.
"Van egy kislány, az én lányom, akinek örömet szerettünk volna okozni"

-osztotta meg legerősebb indokát. A hírek szerint ráadásul Bochkor úgy általában nem nagyon kedveli az ebeket, így valószínűleg tudatos és hosszasan megfontolt kompromisszum eredménye volt a kutya.

" Az okoskodóknak pedig elmondanám azt is, hogy gimis koromtól volt már törzskönyvezett német juhászom, mezőről megmentett picuri keverékkutyám és csatorna mellett összeszedett kutyus is. Az akadékoskodó, piszkálódó, rosszindulatú kommenteket pedig a jövőben is törölni fogom. Szép napot és köszönöm azoknak akik velünk tudnak örülni" - fejezte be a véleménynyilvánítást.

Eközben a címlapon