LELKIZŐ

Vár­ko­nyi Andi el­árulta, mi az, amit szív­ből kíván Boch­kor Gá­bor­nak

Nyá­ron köl­tö­zött el Vár­ko­nyi And­rea a lá­nyá­val együtt Boch­kor Gá­bor­tól, most be­szélt róla elő­ször, mit kíván gyer­meke ap­já­nak.
  • Szerző: Ripost

Élete legnehezebb évén van túl Várkonyi Andrea, amiről nyíltan mesél és örül, amiért a visszajelzésekből az derült ki: másoknak is erőt ad ezzel.

A ház már november vége óta karácsonyi fényárban úszik. Végre teljesen szabadon, Nóri és az én ízlésemet tükrözve díszítettük fel” – mondta, arról is beszélt, hogy az ünnepekre jönnek a szülei, ahogy minden évben  szenteste, és most velük is maradnak néhány napot. 

EZT OLVASTAD MÁR?

- Nóri egyébként az édesapjával tölti majd a karácsony egy részét. Tőle is kap majd meglepetéseket. Mi azonban idén már nem ajándékozzuk meg egymást Gáborral. Csak a lányunkat érintő dolgokról beszélünk, és akkor találkozunk, amikor Gábor eljön Nóriért-mondta Várkonyi aki most először arról is beszélt mit kíván gyermeke apjának.

- Találja meg a boldogságot, úgy, hogy őszinte emberek vegyék körül. Kívánom leljen rá azokra az emberekre akik érdek nélkül vannak mellette. Ő egy gyakran igen-igen befolyásolható ember, és ezt nem mindig veszi észre. Vagy amikor igen, akkor már késő. Azt kívánom, ha lesz párkapcsolata merjen benne boldognak lenni és higgye el, hogy ennél nem is kell több - mondta a Story magazinnak.

Eközben a címlapon