OLDALVONAL

Itt a vá­lasz, re­a­gált a Fradi sztárja a tá­vo­zá­sá­ról szóló hí­rekre

A Fe­renc­vá­ros 2-1-re le­győzte hazai pá­lyán a Deb­re­cent a lab­da­rúgó NB I-ben, a zöld-fe­hé­rek má­so­dik ta­lá­la­tát Varga Ro­land sze­rezte. A 29 éves szélső ezt kö­ve­tően egy­ér­tel­műen je­lezte a szur­ko­lók­nak: szá­mára a Fradi az első.
  • Szerző: ST

A 2015 februárja óta a Fradit erősítő Varga Rolandról szinte minden átigazolási időszakban felröppenek a pletykák, hogy eligazolhat a klubtól. A múlt héten több portál is lehozta a hírt, hogy a rivális Honvédnál folytathatja a pályafutását a 14-szeres magyar válogatott szélső. Varga azonban hamar megcáfolta a híreket, a Loki ellen gólja után a ferencvárosi tábor elé rohant, és kézmozdulataival egyértelműen jelezte, hogy a következő évadban is a zöld-fehér mezt fogja viselni.

Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?
A héten én is olvastam a nagy hülyeséget, hogy távozok, semmi alapja sincs ennek. A gólomnál nem véletlenül mutattam, hogy itt maradok, ezekre a pletykára reagáltam.

Nagyon jól érzem magam itt, még ha nem is mindig sikerül bekerülnöm a csapatba és eredményesen játszani, de ilyenkor is mindent úgy teszek, úgy dolgozom, mintha kezdőként lenne dolgom

nyilatkozta Varga Roland a Debrecen elleni mérkőzés után.

Varga jelezte, a Fradinál fog maradni:

Varga Roland (@varga_r) által megosztott bejegyzés,