FÜLES

Vá­rat­lan for­du­lat: Vissza akarta venni a köz­tévé Ja­kup­csek Gab­ri­el­lát

A leg­újabb plety­kák sze­rint az MTVA-nál gyor­san vissza akar­ták csi­nálni a mű­sor­ve­zető ki­rú­gá­sát, ám Ja­kup­csek nem mon­dott igent az aján­latra.
  • Szerző: THe_M

December végén nagy vihart kavart, amikor Jakupcsek Gabriellát kitette a köztévé. Sok pletykát lehetett hallani a történtekkel kapcsolatban, de igazából máig nem tudni, hogy miért alakult így a helyzet.

Most a Blikk azt állítja egy belső informátorra hivatkozva, hogy az MTVA vezetősége próbált visszatáncolni, és kísérletet tettek a műsorvezető visszavételére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Alig pár órával később Gabinak felajánlották, hogy semmissé teszik a felmondását. Egyszerűen fogalmazva, az MTVA vissza akarta csinálna azt a hibát, amit elkövetett. Valószínűleg akkor tudatosult bennük, hogy rossz ötlet volt Jakupcseket meneszteni, de legalábbis nagyon rossz módszert választottak a kirúgására" - mondja a névtelen forrás.

(Fotó: MTVA)
(Fotó: MTVA)

A műsorvezető azonban szeretett volna valakitől magyarázatot kapni arra, amit vele műveltek. Ám a csatorna állítólag ultimátumot adott neki: vagy elfogadja azonnal a szerződést, vagy marad érvényben a kirúgása.

Azóta már Tatár Csillával forog a Magyarország, szeretlek!, a Ridikülben pedig Dióssy Klári kapta meg a helyét. Szóval tudjuk, hogy Jakupcsek nemet mondott a kínált feltételekre.