HOGY MIK VANNAK!

Vá­rat­lan for­du­lat tör­tént a világ egyik leg­pec­he­sebb lány­ké­ré­sé­ben

Egy brit férfi meg akarta kérni ba­rát­nője kezét, ám a le­tér­de­lés során a gyűrű be­le­esett az egyik utcai le­fo­lyóba. A hely­zet kí­vül­ről mó­kás­nak tűn­he­tett, ám az érin­tet­tek szá­mára csep­pet sem volt vic­ces. S hogy miért gon­dol­nak rá mégis vi­dá­man és bol­do­gan vissza, el­árul­juk!
  • Szerző: Ripost

Szerencsés hétvégéje volt egy brit szerelmespárnak – a BBC beszámolója szerint. John és Daniella – legalábbis ahogy a New York-i rendőrség nevezi őket – a Time Squaren töltötték a péntek estét, ahol a férfi várta a különleges esti pillanatot, hogy megkérhesse párja kezét. Ám a romantikusnak induló helyzet egészen szerencsétlen irányt vett: a férfi kezéből ugyanis kiesett a jegygyűrű és belepottyant egy csatornába. Bár John és szerelme, Daniella is megpróbálta visszaszerezni az elgurult ékszert, ez nem sikerült nekik. 

EZT OLVASTAD MÁR?

A szokatlan lánykérést egy biztonsági kamerán keresztül a rendőrség is végignézte, s a peches pár segítségére siettek. Noha a pár már visszautazott az Egyesült Királyságba, ám a New York-i rendőrség megtalálta és kihalászta a csatornából az ékszert. Sőt, ezután nem csak megtisztították, de a Twitter felhasználók segítségét kérve felkutatták a szerelmespárt. Megmozdulásuk sikerrel járt, vasárnapra meglett John és Daniella. 

John végül duplán is szerencsés, hiszen Daniella is igent mondott, ráadásul a jegygyűrű is megkerült.

Fotó: Twitter