LOVE

Váratlan fordulat: mégsem lehet most esküvője Demcsák Zsuzsának

Demcsák Zsuzsa már férjes asszonyként akarta ünnepelni a születésnapját, ez azonban nem lehetséges.
  • Szerző: Ripost

Jövő heti születésnapját már férjes asszonyként szerette volna ünnepelni Demcsák Zsuzsa, ám nagyon úgy tűnik, addig semmiképpen nem történik meg az álomesküvő.

Az egykori tévés műsorvezető és indiai szerelme, Krishan egyelőre a meghívókat sem küldte szét, pedig a terveik szerint az Ázsia Expressz stábját mindenképpen meghívnák, hiszen a műsornak köszönhetik a szerelmüket.

Nagy családi körben, barátokkal szeretnénk megtartani az esküvőt, sőt az Ázsia Expressz stábját, versenyzőit is meghívjuk"

– nyilatkozta maga Demcsák Zsuzsa a Blikknek július elején, ám az Ázsia Expressz 2.-ben megismert szereplőtársak és stábtagok nagy részének fogalma sincs, hogy mikor lesz a nagy nap. 

Többeket is megkerestek, ám a telefon másik végén az ügyben csak tanácstalanságról árulkodó válaszokat kaptunk. 

"Egyelőre semmilyen meghívót nem kaptunk, pedig szívesen látnánk Zsuzsi boldogságát" – ilyen és hasonló válaszokat kaptak szinte mindenkitől, így még az is felmerült, hiába érkezett meg július 26-án Demcsák szerelme Indiából, csúszhat a nagy nap.

"Én úgy tudom, hogy folyik a szervezés, akárhányszor beszélünk, mindig szóba kerül, hogy épp ide vagy oda rohan az esküvővel kapcsolatos ügyeket intézni, de ennél többet én sem tudok" – zárta rövidre a sztár egyik közeli ismerőse, aki szerint nemhogy Demcsák Zsuzsa jövő szerdai születésnapjáig, de szerinte az elkövetkező egy hónapban sem lesz esküvő.

A Blikk által megkérdezett anyakönyvvezető szerint ez nem meglepő, hiszen még akkor is legalább egy hónapot kell várni a házasságkötési időpontra, ha mind a két fél magyar állampolgár és minden kötelező irattal rendelkeznek. 

"Egy indiai vőlegény esetében már az ideutazás előtt az ottani illetékes minisztériummal kell hitelesíttetni az összes hivatalos okmányát és az anyakönyvi kivonatát, amelyet Magyarországon csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. készíthet el. Amennyiben közösen beadtak minden szükséges iratot, az anyakönyvvezetőnek fel kell küldenie a kormányhivatalba engedélyezésre az egészet, ott átnézik és ellenőrzik, hogy valóban minden irat és okmány megfelel-e a követelményeknek. Ennek az átfutási ideje minimum egy hónap, de lehet akár több is, főleg a nyári szabadságolási időszakban" – árulta el Major Andrea.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?