FÜLES

Vá­rat­lan for­du­lat: Ezért dagad to­vább a Cze­i­zel-bot­rány!

Újabb fe­je­ze­té­hez ér­ke­zett a nyolc­van­éve­sen el­hunyt ge­ne­ti­kus ha­lála után ki­rob­bant bot­rány. Egyes in­for­má­ciók sze­rint ugyanis Cze­i­zel sze­re­tője nem hasz­nálta fel a híres szak­em­ber összes sper­má­ját, így azok to­vábbra is be­ül­te­tésre vár­nak az egyik fő­vá­rosi kli­ni­kán...
  • Szerző: Doris

Számos megdöbbentő hír és találgatás látott napvilágot az elmúlt hetekben Czeizel Endrével kapcsolatban. Az elképesztően kusza szálakat a is megpróbálta kibogozni, ám az ügyben még mindig rengeteg a találgatás.

Most, úgy tűnik, újabb fejezetéhez érkezett a nemrég elhunyt genetikus halála után kirobbant botrány. Azt már tudjuk, hogy Czeizel szeretője állítólag jogtalanul használta fel a neves szakember spermáit második gyermekük fogantatásakor, ráadásul most 100 milliót követel a professzor hagyatékából. Nem csoda, ha Czeizel özvegye is összeomlott az elképesztő családi viszálytól!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk információi szerint azonban a szerető nem használta fel a genetikus összes örökítőanyagát, ami azt jelenti, hogy

a professzornak, halála után, újabb gyereke születhet!

A maradék örökítőanyag állítólag az egyik budapesti lombikbébi-klinikán vár felhasználásra, ezzel azonban, (végrendelet híján) kizárólag a törvényes örökösök rendelkezhetnek.

"Ez is része a hagyatéknak, így az eljárásban ennek a tételnek is meg fogják határozni az örökösét, aki aztán eldönti, hogy megsemmisíti vagy tovább tárolja a jogilag emberi testnek minősülő spermiumot."

- árulta el a lapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Eközben a címlapon

Ez azonban még nem minden!

A neves genetikus családjának ugyanis tudomása van egy olyan orvosi beavatkozásról, ami teljesen kizárhatja a nemzőképességet. Így még az sem biztos, hogy a kisebb vagyont követelő szerető gyerekei valóban Czeizel Endre leszármazottjai!