SZTÁR

Vá­rat­lan for­du­lat: Erre talán még Ja­kup­csek Gab­ri­ella sem szá­mí­tott!

Vá­rat­lan ki­rú­gása után so­káig ki­lá­tás­ta­lan­nak tűnt Ja­kup­csek Gab­ri­ella kar­ri­erje, most azon­ban for­dult a kocka! A ta­pasz­talt tévés után csak úgy kap­kod­nak a csa­tor­nák. Vajon me­lyik mű­sor­ban tűnik majd fel?
  • Szerző: Doris

Újra fellendülőben van Jakupcsek Gabriella karrierje! A népszerű tévésnek még karácsonykor mondott búcsút az MTVA,  azóta leginkább kerekasztal-beszélgetések moderátoraként tűnt fel.  Most viszont kiderült, munkájára több csatornánál is számítanak.

Elsőként az RTL Klub csapott le rá, a Heti Hetesben látnák szívesen, de az ATV is ajánlatot tett neki. Itt A nő háromszor című beszélgetős műsor vezetését bíznák rá, miután Ábel Anita átigazolt a TV2-höz. Egyes hírek szerint ez utóbbi csatorna is kinézte már magának Gabit, akiért lassan valóságos harc folyik a piacon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De vajon milyen szempontok szerint választ majd magának új munkaadót?

A Bors egy keddi kerekasztal-beszélgetés után csípte el Jakupcseket, aki meglehetősen sejtelmesen nyilatkozott a jövőről.

"Nem vagyok kamerafüggő, de értelmes feladatot keresek. Minőségi feladatra várok."

- árulta el, majd hozzátette, más az, ha valahol vendégként szerepel, és más, ha egy műsort ő maga készíthet.

Jakupcsek Gabriella válogathat az ajánlatok között (Fotó: Facebook)
Jakupcsek Gabriella válogathat az ajánlatok között (Fotó: Facebook)

Bár a lap által felsorolt lehetőségeket egy szóval sem cáfolta, a döntést nem sieti el.

Eközben a címlapon

"Még senkinek sem mondtam igent! Miért is kellene hirtelen választanom? Kipihentem magam, de még egy kicsit élvezem a nyugalmat, és közben gondolkodom."

- mondta mosolyogva.