INSIDER

Vá­rat­lan for­du­lat a kis­lá­nyát egye­dül ne­velő vak apuka éle­té­ben

Fel­mond­tak De­me­ter Vik­tor­nak annál a cég­nél, ame­lyik­nél - ott­honi mun­kája mel­lett - masszí­ro­zott. Ám a férfi op­ti­miz­musa tö­ret­len.
  • Szerző: N.E.

Mint ahogy azt korábban írtuk, semmilyen nehézséget nem okoz Viktornak a munkában, hogy vakon kell masszíroznia. Most mégis megváltak tőle annál a cégnél, amelyiknél heti 4 napot dolgozott.

Fotó: Keller Mátyás
EZT OLVASTAD MÁR?

"Sajnos nem tudták tolerálni a sok otthonmaradást. Kitti mostanában sokat betegeskedett, két hétig volt itthon megfázással. Mire abból kilábaltunk, kijött egy herpesz a száján, amivel szintén nem mehetett oviba az esetleges fertőzés miatt. Nem tudtam senkit sem beszervezni, így nekem kellett vele otthon maradnom" – magyarázta a -nak a kislányát egyedül nevelő Demeter Viktor. Bár ismerősei felháborodtak a cég döntésén, ő megérti munkaadója lépését.

Fotó: Keller Mátyás
Bár elestünk a stabil jövedelemtől, de volt már ilyen. Azt remélem, hogy minél több vendég jön hozzánk!

– bizakodik az otthon masszírozó férfi.

Fotó: Keller Mátyás

Mint arról korábban beszámoltunk, több lájkvadász oldal is visszaélt a 32 éves apuka és tündéri kislánya képeivel, ezért nemrég a hasábjain tisztázták a félreértéseket. A hatásvadász cikkek azt terjesztették, hogy csonka családjukat kitették a lakásukból, holott ők az önkormányzattól bérlik az otthonukat. Akkori szavai a jelenlegi helyzetben különösen érvényesek: 

"Szerencsére nem szorulunk segítségre, ahogy az több helyen megjelent. Ha valaki mégis támogatna, jöjjön el hozzám, szívesen megmasszírozom, mer szeretek megdolgozni a pénzemért. Így mindenki jól jár" – fogalmazott Demeter Viktor, aki úgy véli, akár céges rendezvényeken is hasznosíthatnák a tudását.