FITTFAZÉK

Van ott­hon muffin­sü­tőd? Mu­ta­tunk rá 7 szu­per di­é­tás öt­le­tet

Imád­juk a muffint, mert nem lehet el­ron­tani és is­teni finom! A leg­újabb vál­to­za­tok az egész­ség je­gyé­ben, szu­per ala­csony szén­hid­rát tar­ta­lom­mal ké­szül­nek. Mu­tat­juk a leg­jobb di­é­tás re­cep­te­ket, éljen a muffin!

A muffin a legegyszerűbben elkészíthető édességek egyike. Pillanatok alatt összedobhatod, bármikor magaddal viheted és majszolhatod. Ideje megismerned ezeket a recepteket, mert ezekből igazi diétás finomságokat tudsz összehozni.

1. Csokis-meggyes muffin

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Íme, a bizonyíték, hogy a diéta alatt nem kell lemondanod a finomságokról! Ezt a csokis-meggyes süteményt eheted reggelire, uzsonnára, sőt akár vacsorára is! Alig van benne szénhidrát, cseppet sem hizlal!

A receptért KATTINTS IDE!

2. Kókuszos chiamuffin

Egy mennyei paleo muffin, ami teljesen lenyűgöz majd! Ez a finomság elronthatatlan, ha a receptjét hűen követed.

Eközben a címlapon

A receptért KATTINTS IDE

3. Banános-málnás muffin

Diétázol, vagy laktózérzékeny vagy? Nem akarsz liszteset vagy cukrosat enni, de nagyon kívánod az édességet? Akkor ezt a finomságot neked találták ki! Pillanatok alatt elkészítheted a banános, málnás sütit.

A receptért KATTINTS IDE

4. Almás muffin

Végre egy könnyen elkészíthető muffin, amihez nem kell az almát pucolni és reszelni. Megspórolsz egy csomó munkát és isteni finom lesz a végeredmény!

A receptért KATTINTS IDE

5. Mákos-citromos muffin

Könnyű, savanykás és édes is egyszerre! Szénhidrátszegény édesség percek alatt!

A receptért KATTINTS IDE

6. Tejfölös sajtmuffin

Délig kitartó reggelire vágysz, vagy ennél valamit két főétkezés között? A tejfölös sajtmuffint előre elkészítheted, ha megéhezel, csak fel kell melegítened a mikróban.

A receptért KATTINTS IDE

7. Meggyes muffin

Ha a diétád alatt édességre vágysz, ez lesz a te süteményed.

A receptért KATTINTS IDE