FÜLES

Vál­ságba ke­rült Jolly há­zas­sága: már külön is köl­töz­tek fe­le­sé­gé­vel

Az éne­kes és fe­le­sége, Suzy rég­óta küzd gon­dok­kal. De most úgy tűnik, nem tud­ják meg­men­teni a há­zas­sá­gu­kat.
  • Szerző: Ripost

Nem ez az első alkalom, hogy felmerült, Jolly és Suzy házassága válságba került. Eddig azonban nem ismerte el a két énekes, hogy gond lenne a 13 éve tartó románccal. Mindig azt mondták, képesek megbocsátani egymásnak, ez az ő erősségük és nem lesz ez másképp a jövőben sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors információi szerint azonban most végérvényesen megváltozott a kapcsolatuk, és már külön is költöztek. Suzy már a karikagyűrűjét sem hordja.

Jolly pár hete egy fekete hajú, meglehetősen fiatal lánnyal tűnt fel a közösségi oldalain. Amikor a lap rákérdezett, ki az, az énekes először azt mondta, csak egy fotózáson vettek együtt részt, később azonban már a nagyfia barátnőjeként emlegette a lányt.

"Nem vagyunk a legfényesebben, de mindenhol vannak problémák. Együtt járunk fellépni is Suzyval" - vallotta be a lapnak az énekes. Az énekesnő nem szeretett volna nyilatkozni, mint mondta, számára most hatéves kislánya a legfontosabb.