OLDALVONAL

Nagy a baj, újabb kulcs­em­ber dőlt ki a fo­ci­vá­lo­ga­tott­ból

Ez nem hi­ány­zott a szlo­vák-ma­gyar meccs előtt. Még egy sé­rült: a Vidi já­té­kosa nem játsz­hat a kö­zelgő Eb-se­lej­te­ző­kön.
  • Szerző: vav

Fiola Attila, a bajnoki címvédő MOL Vidi FC labdarúgója térdproblémái miatt hetekig nem léphet pályára, így az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján sem szerepelhet a magyar válogatottban – jelentette az MTI.

Nem játszhat a szlovákok és a horvátok ellen sem
Nem játszhat a szlovákok és a horvátok ellen sem
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A székesfehérvári klub honlapja szerint a 29 éves hátvédnek a korábbi térdsérülése miatt bizonyos időszakonként fizioterápiás kezeléseken kell átesnie, majd a kezelések után rehabilitációs munkát kell végeznie, hogy elkerülje a műtétet.

„Most abba a periódusba értünk, hogy néhány hétre kivettük az edzésmunkából, hogy a kezelések után később újra százszázalékos állapotban tudjon majd pályára lépni"

– nyilatkozta a honlapnak dr. Kovács Tibor csapatorvos, aki azt is elmondta, hogy a nemzeti csapat felé jelezték a 27-szeres válogatott Fiola problémáját, ami miatt nem játszhat a március végén esedékes két találkozón.

A magyar csapat március 21-én Szlovákiában kezdi meg a jövő évi kontinensbajnokság selejtezőit, majd három nappal később a Groupama Arénában a világbajnoki ezüstérmes horvát csapatot fogadja. Ahogy Fiola, úgy Sallai Roland sem lép pályára, utóbbi hasi műtétje miatt marad távol.