OLDALVONAL

Elad­hat­ják ma­gu­kat az Eb-se­lej­te­zőn a ma­gyar vá­lo­ga­tott alap­em­be­rei

A nyári szü­net­ben a ma­gyar lab­da­rúgó-vá­lo­ga­tott több já­té­kosa is klu­bot vált­hat, a minél ko­mo­lyabb ér­dek­lő­dők fi­gyel­mét pedig az Azer­baj­dzsán és a Wales el­leni Eu­rópa-baj­noki se­lej­te­ző­kön hív­hat­ják fel.
  • Szerző: ST

Az 54-szeres válogatott Szalai Ádám neve a török bajnokság negyedik helyén végzett Trabzonspornál merült fel. A Bundesligában szereplő Hoffenheimet erősítő támadó azonban ennél jobb ajánlatokat is kaphat, főleg, ha a vb-ezüstérmes horvátok után a következő két ellenfél ellen szintén eredményes lesz.

Szalai Ádám elhagyja a Hoffenheimet?
Szalai Ádám elhagyja a Hoffenheimet?
Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?
A selejtezők után megvitatjuk a különböző ajánlatokat, és a következő hetekben meghozzuk a döntést

- nyilatkozta Szalai menedzsere, Oliver Fischer a 61saat.com-nak.

Az idei Bundesliga-évadban hat gólig jutó Szalai kapós lehet az átigazolási piacon.

Szoboszlai sztárcsapathoz igazolhat

A szupertehetség, Szoboszlai Dominik kapcsán szinte már nem is létezik olyan olasz sztárcsapat, amely ne érdeklődne iránta. A legutóbbi hírek szerint a Juventus az első számú kérője. Ráadásul többek között az Arsenal és a Bayern München listáján is rajta van a Salzburg 18 éves ifjonca. A válogatottban márciusban bemutatkozó középpályás értéke egy szezon alatt óriásit ugrott, 12 millió euróval a második legértékesebb magyar játékos lett.

Szoboszlait sztárcsapatok figyelik
Szoboszlait sztárcsapatok figyelik
Fotó: MTI

Nagy Ádám alig játszik Bolognában

Nagy Ádám helyzete különösen érdekes, hiszen 2019-ben több percet játszott a nemzeti csapatban, mint olasz klubjában, a Bolognában. Emiatt szinte csak címeres mezben tudja megmutatni a lehetséges kérőknek, hogy mire képes. A korábbi ferencvárosi középpályás azonban rendre jól teljesít a válogatottban, így nem lenne meglepő, ha ennek köszönhetően tudna csapatot váltani a nyáron.

Nagy Ádám keveset játszik klubjában
Nagy Ádám keveset játszik klubjában
Fotó: MTI

A három alapember először ma, Azerbajdzsánban bizonyíthat, majd három nappal később, Wales ellen a Groupama Arénában, ahol sok játékosmegfigyelő jegyzetel majd a teljesítményükről.

Eközben a címlapon