INSIDER

Val­lott a tá­pió­sze­lei lány, aki a saját ap­já­tól szült gye­re­ket

Zárt ajtók mö­gött tar­tot­ták annak a lány­nak a ki­hall­ga­tá­sát, akit, a vád sze­rint, 13 éve­sen több­ször is meg­erő­sza­kolt a vér sze­rinti apja.
  • Szerző: G. J.

Mint arról a is beszámolt: B. Lászlót azzal vádolják, hogy 2013-ban többször begyógyszerezte és megerőszakolta a saját lányát. A vérfertőző kapcsolatból egy kisfiú is született. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lányára fogta a dolgot

Az apa először tagadott a bíróságon, majd sírva bevallotta, hogy megtörténtek az együttlétek. Vallomásába azonban a lányára kente az egészet, azt állította, Viktória előre kitervelte, hogy elcsábítja.  

Fotó: Markovics Gábor

B. Viktória még egy évvel kisfia születése után sem volt képes beszélni arról, hogy ki a baba apja. Aztán erőt vett magán, biciklivel a rendőrségre hajtott és mindent elmondott. Szeptember végén, az első tárgyalási napon hiába idézték be, nem jelent meg. Akkor a bíró azt mondta, nem ismert a lány lakcíme.

Azóta utolérték, és zárt ajtók mögött vallomást tett.

Fotó: Markovics Gábor

A úgy értesült, hogy ezúttal fenntartotta, amit korábban a rendőröknek mondott. A pszichológus szakértő szerint egyértelmű, hogy a lányt trauma és erőszak érte. Végig összeszedett és határozott volt, akkor sírta el magát, amikor az apjával szembesíttették.

B. Viktória azóta kétgyermekes édesanya, a korábbi tárgyaláson elhangzott, hogy otthonról egy nála jóval idősebb férfihoz költözött, majd a gyerekeivel nevelőszülőkhöz került. 

Eközben a címlapon