HŰHA

Vallomás! Rengetegszer nélkülözött Pásztor Anna

Az extrém énekesnő és szerelme a Hálószobatitkok vendégei voltak, ahol őszintén vallottak kapcsolatuk intim titkairól.
  • Szerző: TN

Pásztor Anna és Galotti Balázs lassan huszonhat éve vannak együtt, mégsem lehetett róluk sokat hallani a médiában, ugyanis párja inkább a háttérben szeretne maradni.

Egész fiatalon találkoztak a gimnáziumban, majd időnként különváltak, hiszen Anna és Balázs is éltek külföldön évekig.

"Ha más utat vett az életünk, akkor szabadon engedtük egymást, aztán mindig ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. Ha valaki összetartozik, akkor semmilyen külső tényező nem tud ezen változtatni."

- vallott őszintén Anna, a FEM3 műsorán.

 Az énekesnő úgy véli, senkit nem lehet megváltoztatni, épp ezért minden rossz tulajdonságával együtt szereti kedvesét.

"Az embereket nem kell saját magunkra formálni, változtatni. A párunkkal egy csomagot kapunk, jó és rossz tulajdonságaikkal együtt. Meg kell tanulni kezelni őket. Például bennünk rengeteg közös pont van, és én mindenben fel tudok rá nézni."

Az énekesnőről talán senki sem gondolta volna, hogy évekig nélkülözött. Olyan is előfordult, hogy egy 9 m²-es kis szobában élte életét. Volt amikor a párja havi több milliót keresett Dubaiban építészmérnökként, majd később egy kiló kenyeret sem tudtak megvenni itthon, de még is bevállalták a gyermeket.

"Három évvel ezelőtt a Volt fesztiválon Nagyszínpados voltam, akkor is csak benzin pénzért játszottunk.  Kilenc négyzetméteres szobámba egy fürdetőkád nem fért volna bele, nemhogy egy baba. Aztán kivettünk egy 50 négyzetméteres kis lakást, de az sem tudtuk, hogy a következő hónapban hogy fogjuk kifizetni... Ekkor fogant meg az első gyermekünk."

A párnak azóta két gyermeke van: Benji és Zoé, de mindketten szeretnének egy harmadik babát, így a sorsra bízták magukat.

És ezeket olvastad már?