LELKIZŐ

Gó­lya­hír, meg­szü­le­tett a ma­gyar mű­sor­ve­zető kisfia, édes nevet ka­pott

A 44 éves tévés na­gyon sokat várt a gyer­mek­ál­dásra, de most fér­jé­vel végre ha­tár­ta­la­nul bol­do­gok.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

Előző csütörtökön reggel született meg Valkó Eszter és Radócz Péter első gyereke. A sok küzdelem után végre boldog a család.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Számtalan átsírt éjszaka, több sikertelen inszemináció és lombikprogram, rengeteg aggódás és persze reménykedés után karácsonykor jelentette be a 44 éves Valkó Eszter, hogy várandós. A terhessége alatt számtalan biztatást és gratulációt kapott, és sokszor elmondta a műsorvezető, mennyire várja már a kicsit. Egy héttel ezelőtt reggel, 57 centivel és 3730 grammal megszületett a kisfiú.

“Miután a baba lombikprogram segítségével fogant, az orvos úgy döntött, nem kockáztat, ezért előre időzített császármetszést végeztek nálam”- mesélte a boldog édesanya a Story magazinnak, de nem csak ő, hanem a férje is meghatottan nyilatkozott: “Nagyon megható volt látni a kisfiunkat, hiszen rengeteget küzdöttünk érte. Naná, hogy mindketten sírtunk, mint a gyerekek.”

Simon állítólag pont olyan nyugodt baba, amilyen az édesanyja hasában volt, ahogy erről a magazinnak mesélt a házaspár. Eszterék megosztottak néhány részletet a szülésről és megmutatták az első családi fotókat is.