EZO

Válassz egy lapot, és tudd meg a lelked és jövőd titkait!

Nézd meg jól a kártyákat, melyeket mutatunk. És válaszd ki, melyik szólít meg téged.
  • Szerző: Ripost

Az ősi tarot kártyák segítenek most megmutatni számodra, hogy mire kell összpontosítanod, mi rejlik a lelked mélyén, milyen jövő vár rád.

Három lapot terítünk ki neked, ezek közül választhatsz. Figyelj jól, melyik szólít meg! Hallgass az ösztöneidre, zárd ki a gondolataidat és a tudatod! És csakis akkor válaszd bármelyiket is a háromból, ha azt valóban a magadénak érzed.

Mutatjuk természetesen a lapok jelentését is! LAPOZZ!


1. A mágus

Ha ezt a lapot választottad, akkor most olyan életszakaszodban vagy, melyben még a nehéz és kihívást jelentő problémákkal is meg tudsz küzdeni. Harmóniában van egymással a tudatos és tudattalan éned, ez pedig szinte csodák elérésére képes. Használd ki ezt az együttállást! Fedezd fel, hogy milyen tehetség lakozik benned, milyen vágyak és célok mozgatnak meg! Élj azzal az állapottal, mely felszínre tudja juttatni teremtő erődet!

Mutatjuk a további lapok jelentését is! LAPOZZ!


2. Szeretők

Döntés és változás előtt állsz. Szerelmi életed új útra lép - vagy megszilárdul és elmélyül jelenlegi kapcsolatod, vagy pedig véget ér. Rá kell jönnöd, mire is vágysz valójában, mi az, ami boldoggá tesz. A választás olykor lemondással is jár, de itt az ideje, hogy egy boldogabb jövő érdekében megtedd ezt is. Készen állsz a boldogságra, készen állsz a megfelelő partnerre - a kérdés az, hogy vajon a jelenlegi kapcsolatodban érzed megtalálni őt, vagy többre és teljesebb érzésre van szükséged.

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


3. Halál

Először is, kérünk, ne ijedj meg a lap nevétől, ha ezt választottad! Ez egy komoly és súlyos kártya, de üzenetéből nagyszerűen tudsz építkezni! Igen, valami most véget ér. Valamit el kell engedned, és a lelked mélyén valószínű, hogy ezt te is tudod. Ez az elengedés azonban valami újnak a kezdetét jelenti! Fogadd el a fájdalmat, mely a befejezéssel jár, nézz szembe azzal, amitől már korábban is meg kellett válnod. Ha ez megtörtént, ez maga lesz az újjászületés, a megújulás - ezzel mondasz igazán hatalmas "igen!"-t a jövődre, a boldogságodra, az új lehetőségekre és magára az életre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?