ÉLETMÓDI

Válassz egy lapot - elárulja, mit hoz neked a szerelem

Vajon rád talál a boldogság? A kapcsolatod erős és szilárd marad? Ezekre kapsz választ most.
  • Szerző: Ripost

Hagyatkozz a megérzéseidre, a belső hangodra és arra, hogy melyik képen akad meg a tekinteted. Három tarot kártyát mutatunk. Válaszd ki, amelyikről úgy érzed, hogy megszólít téged, és nézd meg, mi árul el a jövődről.

Mutatjuk a kártyák jelentését is! LAPOZZ!


1. Tarot XI.  - Az Erő, A Vágy

Nézz szembe a benned rejlő ösztönökkel - ne félj tőlük, ne rejtsd őket véka alá, inkább fogadd el őket és szeretettel szelídítsd meg őket. Ha ezt sikerül megtenned, akkor a tudatosság és a mély érzések és ösztönök olyan harmóniát teremtenek benned, mely sokat segít a boldogság megtalálásában. Élvezd az életet! Engedd meg magadnak a szenvedélyt, az érzékenységet! Az így elnyert bátorságod és erőd nagy változásokat fog hozni, melyekre mind bizakodva várhatsz!

Mutatjuk a következő lap jelentését is. LAPOZZ!


2. Tarot XIV. - A Művészet, Az Egyensúly

Ez a lap a kiegyensúlyozottságot jelképezi, a lelki békét és nyugalmat. Szereted önmagad, harmóniában élsz magaddal és környezeteddel, és ez rendkívül nagy kincs. Ez persze nem jelenti, hogy ne lennének aggályaid, akár félelmeid. Hunyd be a szemed és képzeld el, mi az, ami elbizonytalanít, ami akadályoz. Éld meg, amint magadhoz öleled és elengeded ezeket az árnyakat, éld át az energia áramlását. Töltekezz fel, és add át magad a szeretetnek, mely rád vár!

Nézd meg a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


3. Tarot XVII. - A Csillag

Ez a lap a remény megtestesítője. Olyan események előtt állsz, melyek hosszú távon fognak boldogságot hozni számodra. Talán még észre sem veszed, milyen úton indultál el, és utólag, visszapillantva látod majd meg az összefüggéseket az örömteli és szép állapotból. Tegyél meg te is mindent azért, hogy vágyaid megvalósítsd! Legyél bizakodó és reménnyel teljes - minden okod megvan rá! A kártya üzenete a tenyerén hordoz téged.