ÉLETMÓDI

Válassz egy kártyát: megüzeni neked, hogy merre keresd a boldogságot!

Válassz egyet a három lap közül, és megnyílik előtted a lehetőség, hogy teljesebbé váljon az életed.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nézd meg jól ezeket a kártyákat, melyeket most mutatunk. Engedd, hogy a szemed magától kövesse a mintákat, hagyd, hogy a megérzéseid diktáljanak, és figyelj a belső hangodra, vajon megszólít-e közülük valamelyik. Ha igen, akkor válaszd ki azt az egyet, és nézd meg, mit jelent számodra a választásod!

Mutatjuk a kártyák jelentését és üzenetét! LAPOZZ!


1. Tarot XVII. - A Csillag

Ez a lap maga a remény, az újjászületés. Rájössz a mélyebb összefüggésekre, megérted azokat - remek időszak ez most ahhoz, hogy a távolabbi jövődet is boldogabbá tedd. Láss tisztán! Bízz és higgy magadban! Nézz körül a lelkedben, hogy vajon mindent megteszel-e céljaid elérése érdekében! Engedd, hogy magával ragadjon a hit és a remény, miközben azért próbálj meg két lábbal a földön maradni. Nem mindig egyszerű megtalálni ezt az összhangot, de neked most sikerülni fog. Minden adott most egy örömteli siker eléréséhez, és talán még észre sem vetted, de máris elindultál az ehhez vezető úton.

Mutatjuk a következő kártya üzenetét is! LAPOZZ!


2. Tarot XIV. - Az Egyensúly

Igyekezz megtalálni a belső harmóniád, törekedj az egyensúly és mértékletesség elérésére. Békítsd ki a benned feszülő ellentéteket, használd fel hozzá bölcsességed, belátásod, kreativitásod. Most arra van szükség, hogy kicsit befelé fordulj. Az vezet célra, ha nem külső ingerek hatnak rád, hanem lelki egyensúlyodra koncentrálsz, magadban igyekszel számot vetni és lecsendesíteni vagy éppen megoldani a felmerülő nehézségeket. Ha átadod magad belső hangjaidnak és engeded, hogy egy kis magány gyógyítóan hasson rád, akkor gyógyulásod, felépülésed elvezet a kiegyensúlyozottsághoz, a belső békéhez, a pozitív változásokhoz! Így lehetsz boldog! Engedd, hogy a szeretet vezessen, és szeresd önmagad!

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


3. Tarot X. - A Szerencsekerék

Talán úgy érzed, jelenleg nem vagy képes befolyásolni mindazt, ami veled történik. Mintha a véletlenre, a szerencsére lennél kénytelen bízni önmagad. Lehet, hogy még nincs itt az ideje a nagy változásnak, de közel jársz hozzá. A lap váratlan fordulatot, új kezdetet is jelez. Használd ki a pillanatokat, melyeket eléd hoz az élet! Gondold át, mi áll utadba ahhoz, hogy igazán boldog legyél! Higgy benne, hogy készen állsz a változásra és a boldogságra, és tegyél meg mindent, amit csak tudsz annak érdekében, hogy elérd, amire vágysz. Ha önmagad is részt veszel sorsod alakításában, ha nem engeded át magad a tehetetlenségnek, akkor a szerencse melléd áll, és váratlan, nagy meglepetésekben lesz részed!

címkék: