EZO

Válassz egy kártyát, és megtudod, milyen jövő vár rád!

Három lap közül kell eldöntened, melyik áll hozzád leginkább közel. Utat mutat a boldogságod felé!
  • Szerző: Ripost

Ha megnézed ezeket a kártyákat, és engeded, hogy magukkal ragadjanak az érzések és megérzések, akkor meglepő dolgokra jöhetsz rá. Ne felejtsd: nem kötelező, hogy bármelyik is megszólítson a három lap közül! Amennyiben viszont úgy érzed, hogy valamelyik igazán közel áll hozzád, akkor ne habozz megnézni, vajon mit üzen neked. Sokat tanulhatsz belőle...

Készen állsz rá, hogy megnézd a választott lap magyarázatát? Akkor LAPOZZ!


1. III. - A Császárnő

Ha ezt a kártyát választottad, akkor egy gyönyörű lap mellett döntöttél. A Császárnő az új életet testesíti meg, mely magában foglalja a szépséget, a bölcsességet, az anyaságot, a külső és belső gazdagságot egyaránt. Gyarapodás és megismerés vár rád, legyen szó akár a lélek új szintjeiről, akár a megismerésről. Ugyanakkor fájdalommal is számolnod kell, hiszen az új születése mindig ezzel (is) jár. Idézd fel azt a nőt, aki számodra példaképként szolgált, és fedezd fel lényében mindazt, ami igazán jelentős benyomást tett rád! Ha hiányzik az életedből ez a fajta minta, akkor hagyatkozz a fantáziádra, és képzeld el az ideális nőt és mindazt, amit megtestesít! Õ adjon erőt a nehézségekhez, melyek a gyarapodásig vezetnek. De ne feledd: ez a lap a maga a fejlődés, a termékenység és az életerő!

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


2. IV. - A Császár

Ez a kártya azt jelzi, hogy eljött a megfelelő pillanat a váltásra, a változásra. A biztonságot és a stabilitást jelképezi, de ugyanakkor azt is, hogy ezt a vágyunkat józansággal, felelősséggel és fegyelemmel kell elérnünk. A lap maga a cselekvésre való buzdítás, egy intő jel, ami alapján fontos számot vetned, hogy merre szeretnél elindulni, mik azok az energiák, melyeket mozgósítanod kell magadban. Higgy magadban, higgy azokban az energiákban, melyek megtalálhatók benned! Bízz az erődben, és egyszerre legyen meg benned az alázat ahhoz, hogy szolgáld a számodra fontos erőket - de az erő is, hogy kész legyél uralkodni életeden, következő lépéseiden és tetteiden.

Jöhet a következő kártya értelmezése? Akkor LAPOZZ!


3. V. - A Főpap

Ez a lap maga a bizalom. Ha kétségeid vannak, akkor most engedd el őket, hiszen megvan benned a hit, mely segít a jövődben, önmagad elfogadásában és szándékaid megvalósításában is. Keresed saját énedet, egy spirituális úton jársz, amely az élet nagy kérdéseire kutatja a választ. Számvetésed időszerű és szükséges! Hallgass a számodra fontosnak tekinthető bölcsek és tanító üzenetére, emellett pedig hallgass arra, amit szíved diktál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?