LOVE

Vajna Timi megdöbbentő vallomása: nem akartam hozzámenni Andyhez!

Andy Vajna gyógyír volt Vajna Timi lelki sebeire, két éven belül érkezhet az első közös gyerekük.
  • Szerző: Ripost

Timi tudja, hogy nem szokványos a házassága Andy Vajna kormánybiztossal - még a szüleit is meglepte a választása, nem ilyen férjet képzeltek el a fiatal lánynak. De a pár szerelme legyőzött minden előítéletet!

 

"Nagyon rossz periódusban, egy bántalmazó kapcsolat után voltam, amikor megismerkedtünk, és számomra gyógyír volt a személyisége! A belőle áradó szeretet, biztonság és béke nagyon megnyugtató volt nekem"

- mesélte Timi a Színes Ásznak.

A nő szerint Vajna jó szíve miatt olyan, mint egy pótpapa, és a humora is remek. Szerinte azért vette őt feleségül, mert nem akart mindenáron hozzámenni a filmes nagymogulhoz.

Mikor Timi közölte szüleivel, ki a "nagy Õ", a család meglepődött, de a lányra bízták a döntést: nekik az volt a legfontosabb, hogy Timi boldog legyen. És az is lett!

"Mikor közelebbről megismerték Andyt, megértették, hogy miért szeretem, nem beszélve a nagymamáimról, akik szinte szerelmesek a férjembe!"

- mesélte nevetve.

Timi járatos a számmisztikában, szerinte 2018-ban jön az első baba - de a kedvenc jósnője szerint előbb is jöhet a gyermekáldás! Arra pedig, hogy fiatalon özveggyé válhat, nem is akar gondolni.

És ezeket olvastad már?