SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas bejelentést tett Vajna Timi

Andy Vajna harmincnégy éves felesége jövőbeni terveiről mesélt részletesen. Végre kiderült, mikor érkezhet a trónörökös..
  • Szerző: BDF

Vajna Tímea rengeteget dolgozik azért, hogy beinduljon tengerentúli karrierje. De elárulta, emellett egyre többet foglalkoztatja az anyaság gondolata is. A 34 éves üzletasszony igenis vágyik gyerekre, mi több, mindössze egy évet adott magának az anyaságig.

"Színészképzőbe járok Amerikában, és végre sikerült találnom egy olyan ügynökséget, ahol európai színészekkel foglalkoznak, ahol főleg reklám-, illetve kisebb sorozatszerepekhez tudnak hozzásegíteni. Elindult valami, nagyon lelkes vagyok. Rengeteget dolgozom azért, hogy beinduljon a kinti karrierem. Nem látok a jövőbe, nem tudom, hogy fogok-e még valaha itthon élni, ez nagyban függ Andytől.

De igazából szeretném áttenni a székhelyemet Amerikába, és jó lenne, ha az egész családom jönne velem

– osztotta meg a Lokállal elképzeléseit Timi, aki karrier ide vagy oda, az anyaságra sem vár már sokáig.

"Idén leszek 35 éves, és már nagyon aktuális lenne a gyerek érkezése. Szerintem egy nő sohasem érzi azt, hogy teljesen kész egy babára, ez nálam is hullámzó, egyszer úgy érzem, igen, máskor úgy, hogy még nem, ám azt hiszem, bele kell vágni.

Egy évet adtam még magamnak, de jövőre már mindenképp szeretnék édesanya lenni

– árulta el a nagy hírt a csinos üzletasszony.

"Majd összeegyeztetem a családot és a karriert, ahogy nők milliói teszik. Ez nem lehet probléma, megoldom. Szeretnék a lehető legtöbb időt a gyermekemmel, gyermekeimmel tölteni."

Andy Vajna még korábban mesélt arról a Lokálnak, hogy reméli, minél hamarabb a karjában tarthatja közös babájukat.

Én mondtam Timinek, hogy felőlem jöhet a baba, már nagyon várom, ez ügyben minden döntést rábíztam. Amint úgy érzi, készen áll, bármikor belevághatunk a családalapításba.