HŰHA

Vajna Timi be­je­len­tette: Jö­vőre jön a baba

Vajna Timi több­nyire előre tudja, mi fog tör­ténni vele és sze­ret­te­i­vel. Ezt cso­dás - eddig rej­te­ge­tett - ké­pes­sé­gé­nek kö­szön­heti. Timi ugyanis a jö­vőbe lát.
  • Szerző: Buster

Vajna Timit az sem érte váratlanul, hogy Bódizs Veronika fejére került a korona a Miss Universe Hungary döntőjében. Ugyanis a szépségverseny jogtulajdonosa akkor is előre kivetette a kártyát. Timi rendszeresen jósol szeretteinek, így férjének, Andy Vajnának is, de ha a saját jövőjére kíváncsi, inkább felkeresi jól bevált jövendőmondóját.

A gyermekvállalást szintén ezoterikus alapon közelíti meg: a számmisztikát hívta segítségül a családterve­zéshez is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

"Nagyon szeretném, ha Amerikában születne meg a gyermekünk, hiszen akkor automatikusan megkapja az állampolgárságot. Persze a legfontosabb az, hogy egészséges legyen.

Az lenne a legoptimálisabb, ha 2018-ban érkezne, mert a számmisztikában ez a szám nagyon jót jelent, és én szentül hiszek az ezotériában.

Rendszeresen járok a jósnőmhöz, Rozihoz, aki nemcsak a fontos események előtt vet nekem kártyát, de tanítgat is, mert nekem is van érzékem ehhez”

– vallotta be a napilapnak Timi, akinek tehetségére már szűkebb környezetében is többen felfigyeltek.

Fotó: Keller Mátyás

"A TV2-ben a kolléganők már megneszelték, hogy kártyát vetek, és egyre többen kérnek tőlem tanácsot.Többnyire be is jönnek a jóslataim, így mostanában már egyre bátrabb vagyok, és Andy jövőjébe is bele-belepillantok, főleg, ha valami komoly fordulóponthoz ér.Utoljára a szépségverseny döntőjének reggelén vettem kézbe a kártyát, így pontosan tudtam, hogy Veronika fejére kerül majd a korona. Egyébként főleg a hölgyek jövőjének és a párkapcsolati tényezőknek az alakulására érzek rá, ilyen ügyekkel keresnek meg a barátaim is.

Eközben a címlapon
Eddig még nem nyúltam nagyon mellé, szóval tényleg lehet valami abban, hogy „boszorkány vagyok

– mesélte nevetve Vajna Timi, aki bízik abban, hogy a kártyák nem tévednek, és hamarosan anyai örömök elé nézhet