SZTÁRDZSÚSZ

Vajna Timi átlátszó estélyiben örült a Saul fia győzelmének

Egy elképesztően dögös és elegáns ruhában érkezett az Oscar-gálára, ahonnan férjével együtt örömittasan jelentkeztek be a Saul győzelmét követően.
  • Szerző: MMB.

A magyar filmgyártás talán legnagyobb mérföldkövéhez érkeztünk, hiszen a Saul fia elnyerte a szakma legnagyobb elismerését, az Oscar-díjat. Így nemcsak a szintén díjazott Leonardo DiCaprio, hanem Nemes Jeles László is a fellegekben járt hétfő hajnalban, győzelmére pedig természetesen egész országunk büszke lehet.

Andy Vajna is gratulált a rendezőnek, sőt még azt is elárulta, hogy szerinte mi lehet sikerének a receptje.

Nemes Jeles László rendezése a bemutatója óta eltelt kilenc hónapban elképesztő világhírre tett szert. Örülök, hogy ennek a sikernek mi is részesei lehetünk. Nemes Jeles László története arról szól, hogy ha van egy jó ötleted, és hajlandó vagy érte keményen dolgozni, akkor neked is sikerülhet

- jelentette ki a filmguru az MTI-hez eljuttatott közleményében. A producer felesége, Vajna Tímea szintén gratulált a Saul fia készítőinek. Õ a helyszínről jelentkezett be, hogy együtt örüljön a rajongókkal.

 

Timi később megmutatta a ruháját is, amiben férje és Nemes Jelesék oldalán izgult a legújabb magyar filmremekért. A felül szinte teljesen átlátszó estélyiért pedig Vajnánénak is kijárna valami díj, mert ő volt az egyik legcsinosabb nő az egész gálán.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?