HŰHA

Komoly fenyegetést kapott Vajna Tímea

A fánkozó újranyitása nem mindenkinek nyerte el a tetszését, Tímea durva üzenetet kapott.
  • Szerző: Ripost

Durva üzenetet kapott a Facebookon Vajna Tímea, az apropó pedig nem más, mint a fánkozójának újbóli megnyitása. Az üzletasszony október közepén nyitotta meg belvárosi fánkozóját, ami régi álma volt már, de néhány napon belül be kellett zárnia, mivel egy rosszakarója betörte a bolt kirakatát- írja a Bors.

Tímea már akkor sem értette, miféle rosszindulat sarkallhatja ilyen tettre az embereket, most azonban, a fánkozó újbóli megnyitása előtt ismét kemény fenyegetést kapott, ezúttal írásban.

„Timike! Ugye rosszul látom, hallom, olvasom, hogy kinyitnád újból azt a f*s fánkozót! Figyi! Ne erőlködj, elkönyveltünk annak, ami vagy, tudod. Hiába is próbálkozol, számunkra mindig is egy GOLD DIGGER maradsz, aki közpénzen élősködik és éli kis világát. Eljön ám az idő, amikor számot kell ám adni mindenről. De az a vádlottak padján lesz. Szóval ne feltűnősködj tovább szerintem. De te tudod…” - írta egy titokzatos férfi Tímea közösségi oldalára.

Az üzletasszony jelenleg Marokkóban nyaral férjével, Andy Vajnával. Figyelmen kívül hagyta a durva üzenetet, és feltételezhető, hogy ez egyáltalán nem fogja megakadályozni abban, hogy ismét kinyissa a boltot.

Szabó Sándor rendőrségi szakértő szerint az üzenet küldője nem helyezett kilátásba olyan dolgot, amely a jövőre nézve hátrányos, inkább azt firtatja, amit feltételez, így a közpénzen való élősködést.

"Kicsit olyan, mintha a kirakatbetörést ő követte volna el, mégis rejtélyes akar lenni. Véleményem szerint viszont aki ilyet csinál, az nem fogja így felvállalni a tettét egy közösségi oldalon" - mondta.

Úgy folytatta, biztos benne, hogy Vajna Timinek megvannak a maga eszközei és lehetőségei a védekezésre.