FÜLES

Vége, ezért nem szer­vez több szép­ség­ver­senyt Vajna Tímea!

Andy Vajna csi­nos fe­le­sége je­len­leg kül­föl­dön él, de el­árulta, mivel fog­lal­kozna szí­ve­sen a jö­vő­ben.
  • Szerző: ripost

Egy korszak lezárult, Vajna Tímea úgy döntött, nem szervezi többé a Miss Universe Hungaryt. A külföldön élő üzletasszony és férje, Andy Vajna, Körmendi Gábornak adtak exkluzív interjút Cannes-ban, amelyben azon kívül, hogy egy csók is elcsattant, izgalmas titkokról rántották le a leplet.

Fotó: Markovics Gábor

"Nagyon szeretem Andyt, egyszerre vagyunk szerelmesek, ugyanakkor nagyon tiszteljük egymást. A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek.

EZT OLVASTAD MÁR?
Ez az egymás iránti szeretet legfőbb szintje

- fogalmazott Tímea, aki az életét a jótékonykodásnak és a divatnak szeretné szentelni.

Mivel Tímeát jelenleg Amerikába köti az élete, szépségversenyét, a Miss Universe Hungaryt ezentúl egy Timi által kiválasztott, profi csapat viszi majd tovább.

Ám ettől függetlenül nem kizárt, hogy Tímea olykor-olykor besegít majd a versenyben.

"Biztos vagyok abban, hogy egy fantasztikus rendezvénysorozatot fognak majd létrehozni, és találnak olyan gyönyörű magyar lányokat, akik képviselhetik az országot a világversenyen. Én nem csinálom tovább a versenyeztetést, de be fogok segíteni, és lehet, hogy a zsűribe is beülök egy picit" - árulta el Andy Vajna felesége.

Eközben a címlapon