TESTFACTOR

Va­dí­tóan szexi com­bo­kat sze­ret­nél? Kon­cent­rálj kö­zépre!

Itt a nyár, de nem tudsz szok­nyát hor­dani, mert az össze­érő belső comb­jaid ki­se­be­sed­nek a me­leg­ben? Vagy egy­sze­rűen csak bomba lá­ba­kat sze­ret­nél? Mu­tat­juk a meg­ol­dást! Ha eze­ket a gya­kor­la­to­kat rend­sze­re­sen el­vég­zed, a férfiak le sem fog­ják tudni venni rólad a sze­mü­ket! Vágj bele!

Ha tapasztaltad már, hogy milyen érzés az, amikor a régi nadrágjaid egyszer csak szorítani kezdenek, vagy kényelmetlen már szoknyában járnod, mert a hőségben kidörzsölődik a combod, akkor tudod, hogy mennyire kellemetlen dolog mindez. Ne ijedj meg, hiszen rengeteg nő küzd ilyen problémával! Van azonban megoldás! Ha kitartó vagy, és rendszeresen elvégzed ezeket a gyakorlatokat, akkor  hamar látványos eredményt érhetsz el! Most figyelj, és gyorsan formába hozhatod a lötyögő belső combjaidat!

1. Oldal irányú kitörés

EZT OLVASTAD MÁR?

Ez a gyakorlat nagyszerűen formálja a lábakat, a farizmokat és a belső combokat. Állj meg vállszéles terpeszben, kezedet kulcsold össze a mellkasod előtt, tartsd így végig, hogy egyensúlyban legyél a gyakorlat kivitelezése közben. Hajlítsd be a bal térdedet, guggolj le, miközben a jobb lábadat lassan csúsztasd oldalra. Mialatt kiegyenesíted a bal lábszáradat, csúsztasd vissza a jobb lábadat. Háromszor 20 ismétlést végezz mindkét oldalra!

2. Lábemelés keresztbe

Feküdj az oldaladra, tartsd az alul lévő lábadat egyenesen, a felül lévőt pedig keresztben behajlítva tedd le a talajra. Támaszkodj a karodra. Emeld meg az alul lévő lábadat és fújd ki a levegőt, majd szívd be, miközben visszaengeded a talaj felé. 20-szor ismételd a gyakorlatot oldalanként, 3 körben.

3. Híd

Feküdj a hátadra, húzd fel a térdeidet, kezeidet tedd magad mellé. Helyezz a térdeid közé egy labdát vagy bármilyen tárgyat (pl. egy könyv is megteszi). Szorítsd össze a térdeidet úgy, hogy megemelve a csípődet ne essen le az adott tárgy. 25-ször emeld fel a csípődet minél magasabbra, majd engedd vissza a kiinduló pozícióba. Háromszor végezd el ezt a gyakorlatsort!

Jó edzést!

Eközben a címlapon