INSIDER

Vádat emel­tek a "gör­kor­cso­lyás" ma­gyar pe­dofil ellen

Sze­xu­á­lis erő­szak miatt emelt vádat az ügyész­ség azzal a férfi­val szem­ben, aki a szom­széd­já­ban lakó, és oly­kor nála időző kis­lá­nyo­kat si­mo­gatta egy Pest me­gyei fa­lu­ban, Tá­pi­ó­ság­ban.

Mint a elsőként megírta, a szülők ismerték a férfit, megbíztak benne, sokaknak segített mint ezermester. Gyakran vigyázott a környéken lakó kislányokra , akik sokszor megfordultak a házában. Előfordult az is, hogy ott éjszakáztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vádlott több esetben a kislányok fehérneműjébe nyúlt és simogatta őket. 2017 júliusában egy másik kislány azzal tért be a férfi házába, hogy javítsa meg a görkorcsolyáját. A vádlott megszerelte a görkorcsolyát, majd őt is simogatni kezdte. A gyermek kérdőre vonta a férfit, majd otthon elmondta, hogy mi történt vele. A kislány jelzésére a szülők feljelentést tettek. A megírta, hogy a szülők az újságunkat lapozgatva faggatták a kislányokat, és ekkor kiderült, hogy még egy gyereket molesztált a férfi – a felvételt bizonyítékként beterjesztették. Az ügyészség most többrendbeli, folytatólagosan, 12. évét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja a férfit, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.