INSIDER

Utolsó le­he­le­téig küz­dött a 81 éves asszony: 14 év fegy­há­zat ka­pott az erő­sza­koló

A 81 éves asszony bé­ké­sen aludt az ágyá­ban, ami­kor egy 41 éves ide­gen be­lé­pett a szo­bá­jába. Meg­verte, le­tépte róla a pap­lant, és meg­erő­sza­kolta. Az idős nő meg­halt, a férfit 14 év fegy­házra ítél­ték.
  • Szerző: Ripost

Tizennégy év fegyházra ítélt a Nyíregyházi Törvényszék egy férfit, aki 13 éven át tudta titkolni brutális tettét. A technika fejlődésének köszönhető, hogy végül a rendőrség elfogta őt.

Fotó: Twitter
EZT OLVASTAD MÁR?

R. J. 2002-ben 41 éves volt, egy rokonánál lakott Kántorjánosiban. Este iszogatni ment a kocsmába, ahol felöntött a garatra. Hazafelé észrevette, hogy nyitva van egy 81 éves asszony házának az ajtaja, hát átugrott a kerítésen, és behatolt a nő otthonába. A néni hálóingben volt, mélyen aludt. A férfi felébresztette, megverte, letépte róla a paplant, és megerőszakolta, hiába jajgatott és kiabált segítségért az asszony. Ám, miután beteljesítette vágyát, a férfi megijedt, hogy meghallják, ezért a néni mellkasára térdelt, és könyökével a nyakára nehezedett, addig szorítva a gégéjét, amíg el nem hallgatott. A néni 13 bordája eltörött és traumás sokkot kapott, ezért a keringése összeomlott, meghalt.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője fellebbezést jelentett be felmentést kérve. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet.