HŰHA

Utcai verekedésbe került Nagy Ervin, ez csapta ki nála a biztosítékot

A sármos magyar színész nem tûri az igazságtalanságot, és ha úgy adódik, a tettlegességtől sem riad vissza.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy édesanya és gyereke védelmére kelt az utcán a Nagy Ervin, mire az inzultáló férfi rátámadt. A színész viszont a történtek után nem bírta visszafogni indulatait. Nagy Ervin nem büszke arra, amit tett, de szükségesnek érezte, hogy móresre tanítsa azt a férfit, akivel a Katona József Színház előtt verekedett össze.

"Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam" – mesélte a színész a Kriz­Show-ban.

"Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, akkor nem bírtam visszafogni magam. Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Nem vagyok rá büszke, mert nem szeretem az erőszakot, de nem bírom, ha belém kötnek" - idézi szavait a Bors.

"Panelban nőttem fel, Dunaújvárosban. Ott nem ezt láttam. Én nem szoktam kezdeményezni a verekedést, de ha kapok egyet, akkor nem kell kétszer mondani. Nem bírom az igazságtalanságot. Ez a szituáció pedig az volt, mert volt benne egy gyerek. Hozzáteszem, mindez a Katona József Színház főbejáratánál történt, úgyhogy na­gyon vicces volt" – mondta a színész, akit arra neveltek: ha fe­nékbe rúgják egy kocsmában, adja vissza. Az édesapja sem menekült el az ilyesmitől: "Ilyen típus vagyok. Ezt tanultam az apukámtól. Õt láttam többször is ilyen helyzetben, és ez nagy hatással volt az egész életemre. Apukám so­hasem futott el, ha belekötöttek, és én sem fogok."

Nagy Ervin a lapnak nem kívánt semmit hozzáfűzni a történtekhez, de korábban elmondta, hogy a tettlegességtől sem riad vissza, ha megsértik az igazságérzetét.

címkék: