TÜZELŐÁLLÁS

Ki­akadt a volt ka­pi­tány, Tusup miatt buk­tunk egy olim­piai ara­nyat?

Har­gi­tay And­rás ál­lítja, Hosszú Ka­tin­ká­val min­dig szót tu­dott ér­teni, pedig a fér­jé­vel rossz­ban volt.
  • Szerző: HBK

A magyar úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya, Hargitay András azt állítja, ha beszélő viszonyban lett volna Shane Tusuppal, akkor Hosszú Katinka nem három, hanem négy olimpiai aranyéremmel jön haza Rióból.

Hargitay szerint Katinka négy aranyéremmel is hazajöhetett volna az olimpiáról
Hargitay szerint Katinka négy aranyéremmel is hazajöhetett volna az olimpiáról
Fotó: MTI

Hargitay az ATV-n látható Csisztu24 vendégeként beszélt kényes dolgokról Csisztu Zsuzsával, akit gyerekkora óta ismer.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyárfás Tamás lemondása után neki sem volt maradása a szövetségben, a Kiss László ügyben Hargitay szerint viszont nem ő volt a célpont, hanem az egykori elnök. Hargitay szerint mégsem ez, hanem a híressé vált Walter Willy-ügy ingatta meg Gyárfás székét.

A magyar úszósport első világbajnoki aranyérmese arról is mesélt, hogy Hosszú Katinkával mindig szót tudott érteni, annak ellenére, hogy férje, Shane Tusup egyszer senkinek nevezte őt, egy másik alkalommal pedig neki akart menni, úgy kellett a többi edzőnek lefogni az amerikait.

„Tudomásul kell venni, hogy a magyar úszósport pillanatnyilag Katinka körül forog, és ha ő változást akar, akkor azt nekem is el kellett fogadnom” – mondta Hargitay, aki még ma is úgy véli, hogy a riói olimpiai aranyérmek száma is valószínűleg eggyel több lenne, ha Shane-nel beszélő viszonyban lettek volna, és Hosszú a váltó helyett inkább egyéniben indul.

A Csisztu24 következő adása április 26-án lesz látható az ATV-n este 21:40 perctől.

Eközben a címlapon