TÜZELŐÁLLÁS

Hosszú Ka­tin­kát vá­rat­lan hely­ről érte tá­ma­dás

A ra­jon­gók ne­he­zen vi­se­lik a bi­zony­ta­lan­sá­got. Sokan sze­ret­nék, ha az Iron Lady tiszta vizet ön­tene a po­hárba.
  • Szerző: HBK

December óta húzódik Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válsága, de még mindig nem lehet tudni, hogy mi lesz velük. A kialakult helyzet már Katinka rajongóit is feszültté teszik, akiknek már elegük van a bizonytalanságból.

Katinkát az idő mellett már a rajongói is sürgetik
Katinkát az idő mellett már a rajongói is sürgetik
Fotó: MTI

Katinkának lassan el kell döntenie, hogy kivel szeretne edzőként dolgozni a jövőben. A Bors körülnézett a bajai klasszis Facebook-oldalán, a kommentekből pedig látszik, hogy a szurkolók idegeit is próbára teszi a hosszas huzavona.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szerintem már kezd egyértelművé válni a döntésed! De akkor miért kell ezt csinálni már két hónapja? Ne felejtsd el, amit elértél, azt nem csak magadnak köszönheted” – írta az egyik dühös kommentelő, aki nem volt egyedül a véleményével.

„Nincs hozzád kedvem, Katinka! Zűrös lettél, tegyél magad körül rendet! Ez így nem OK! Te is tudod, gondolom! A pénz nem minden! Viszont előbb-utóbb rövidre kell zárni a dolgokat!”

Volt olyan is, aki egyértelműen azt javasolta Katinkának, ne béküljön ki Tusuppal:

„Csak annyit kell eldöntenie, hogy partner gyanánt egy ordibáló, pénzéhes, telhetetlen főnökre vágyik-e. Mi jó van egy olyan életben, amiben az elégedettségnek nincs helye?” – hangzott el a költői kérdés.

Eközben a címlapon