TÜZELŐÁLLÁS

Gé­gére tá­madt a rep­té­ren bal­hézó el­vo­nó­szö­ke­vény

Egyre lej­jebb süllyed a vi­lág­sztár. Egyik drog­kli­ni­ká­ról a má­sikra tar­tott, ami­kor el­vesz­tette a fejét.
  • Szerző: vav

Képtelen kikászálódni a gödörből Jan Ullrich. A hajdani világklasszis, de doppinggal lebukott kerékpárversenyző ellen testi sértés vádjával feljelentést tett egy alkalmazott a hamburgi repülőtéren.

Ullrich éppen egy floridai elvonóra utazott Hamburgból
Ullrich éppen egy floridai elvonóra utazott Hamburgból
Fotó: Twitter
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 44 éves német botrányhős éppen hogy befejezett egy hetekig tartó alkohol- és kábítószer-elvonókúrát, és a Bild információja szerint kedden Miamiba is hasonló céllal utazott. Csakhogy Hamburgban a beszálláshoz igyekezve - látszólag minden ok nélkül - nekiesett egy éttermi alkalmazottnak. Ököllel a gégéjére vágott, mielőtt még kísérője továbbtaszigálta volna.

Az áldozat és munkatársai később egyértelműen Ullrichot nevezték meg a támadóként, de addigra a zavart elméjű híresség már rég elrepült Londonba. A biztonsági kamerák felvételein látszik, hogy Ullrich az utasok számára tiltott területre lép, a tettlegességről viszont nem készült videó.

Ullrich ellen már folyik eljárás: augusztusban egy frankfurti luxushotelben állítólag bántalmazott egy prostituáltat, korábban pedig betört szomszédja, a színész Til Schweiger kertjébe.

A Welt úgy értesült, hogy a németországi elvonója nem sikerült a legjobban. Egykori amerikai riválisa, Lance Armstrong meglátogatta, de a tapasztalatai alapján azt mondta, Ullrichnak ott esélye sincs kigyógyulni a függőségéből. Esténként ugyanis gond nélkül elhagyta a klinikát, hogy aztán reggelente újra rossz állapotban térjen vissza.

Eközben a címlapon