INSIDER

Döb­be­ne­tes rész­le­tek: új­ra­kez­dék a hor­ror­gyil­kos­ság perét

Két éve egy tatai pan­zi­ó­ban, több mint 100 kés­szú­rás­sal gyil­kolta meg kis­lá­nyát a nő. Most új bí­ró­val kezd­ték újra a tár­gya­lá­sát Ta­ta­bá­nyán.

Már rég elkezdődött a tatai gyerekgyilkos anya büntetőpere, de az előzetes letartóztatásban lévő nőt többször nem tudták előállítani, mert az alkohol- és pszichés problémákkal is küszködő asszony öngyilkos akart lenni. Ahogy a is beszámolt róla, a 43 éves Anikó brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg kislányát egy tatai panzióban, miután megtudta, hogy volt párja új szerelmét anyának szólítja a kicsi.

A kicsit először ütötte, majd egy 9 centis késsel 108-szor mellkason és hason szúrta. Az orvosszakértő szerint 31 szúrás külön-külön is halálos lett volna. A már halott kislány nyaka köré egy zsineget is csavart, így fojtogatva az akkor már élettelen testet.

EZT OLVASTAD MÁR?

A büntetlen előéletű, érettségizett nő korábban azt mondta a bíróságon, hogy sajnálja a történteket.

Nem bírtam a stresszt, csak magamat tudom okolni, szeretnék halálbüntetést kérni önmagamra

- mondta még tavaly.

A tárgyalás, amely szeptemberben kezdődött el végül, most szinte a nulláról kezdődött újra a Tatabányai Törvényszéken. A korábbi bírónak vissza kellett adnia az ügyet, ugyanis részt vett a nő előzetes letartóztatásának meghosszabbítása ellen benyújtott fellebbezés elbírálásában. Az új bíró elnapolta a tárgyalást, így az ítélethozatalra továbbra is várni kell.