SZTÁRDZSÚSZ

Vissza­tér az RTL Klub le­csú­szott ex-sztárja

So­káig küz­dött meg­él­he­tési gon­dok­kal Ki­rály L. Norbi, akit az RTL Klub te­het­ség­ku­ta­tó­já­nak egyik leg­ígé­re­te­sebb ver­seny­ző­jé­nek tar­tot­tak. A nehéz idő­szak után az éne­kes most újra a csúcsra tör.
  • Szerző: Doris

Videóüzenetben újságolta el rajongóinak Király L. Norbi, hogy egy vadonatúj zenekarral tér vissza a zenei életbe. Az X-Faktor első szériájában feltűnt különc énekesnek mindig is fényes pályát jósoltak, karrierjét azonban nehézségek sorozata hátráltatta.

Évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy a családot választja a sztárság helyett, ám hamarosan kiderült, rosszul tette. Házassága keserű szakítással végződött, és elvált apaként a nulláról kellett újrakezdenie az életet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám már ekkor is tudta, hogy számára a színpad a minden, hisz az előadó-művészeten kívül semmihez sem ért. Számtalan stílusváltáson keresztül próbálkozott visszatérni a csúcsra, mindhiába.

Most úgy tűnik, újra visszatalált régi önmagához. Rockegyüttest alapított, bandáját pedig büszkén mutatta be a Facebookon. Nem titkolja, hogy a zúzós gitárzene az, amiben a leginkább otthon érzi magát, és alig várja, hogy a közönség előtt is megmutathassa két éve eltemetett rocker énjét.

Közzétette: Király L. Norbert Hivatalos – 2016. január 13.