RIPOSTER

Új­pa­lo­tai ki­vég­zés: Ezt üzen­ték kol­lé­gái a gyil­kos tűz­ol­tó­nak!

Pén­tek haj­nal­ban, egy au­tó­ban égette el saját magát és sze­rel­mét egy bu­da­pesti férfi. A bru­tá­lis ügy­ről újabb rész­le­tek de­rül­tek ki!
  • Szerző: T.B.

Minden jel arra utal, hogy István már jó ideje készült a gyilkosságra. Halála előtt még egy posztot is közzétett a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Egy szál virágot csak! Ennyit kérek!

- majd rögvest berobbantotta a járművet, melyben kedvesével tartózkodtak. A Késmárk utcából hajnali egykor riasztották a tűzoltókat, az oltás után kiderült: az autóban két felismerhetetlenségig összeégett test van, az áldozatok nemét sem lehetett megmondani. A férfi egy kihalt részére kormányozta kocsiját, majd halott szerelmére és magára gyújtotta az autót.

István hosszú ideig tűzoltóként szolgált, így tudta, hogy lehet biztos a tűzhalál. A Bors információi szerint benzinnel és olajjal is rásegített, hogy jól égjen a tűz.

Facebook-profilján a halála előtti percekben egy búcsúüzenetet is hagyott. Az ismerősök nem hittek a szemüknek, amikor olvasták a 44 éves férfi sorait. "Ezt nem csinálhattad, tűzoltó bajtársam!" - írta egy volt kollégája.