ÚTISÚGÓ

3 napos új­já­szü­le­tés a Ca­ra­mell Pre­mium Re­sort****­su­per­ior szál­lo­dá­ban!

A Ca­ra­mell Pre­mium Re­sort****­su­per­ior Bük­für­dőn, gyö­nyörű kör­nye­zet­ben várja ven­dé­geit ele­gáns 142 szo­bá­já­val és lak­osz­tá­lyá­val.

Magyarország egyik legkülönlegesebb spa szállodájában (https://bukfurdo.utisugo.hu/szallasok/caramell-premium-resort****superior-5584.html ) zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk.  A Keleti stílusban kialakított belső terek, a szálloda finom ízléssel berendezett szobái, a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi egészség központ, a különleges ayurvedikus- és VIP kezelők, a meditációs japánkert a vendégek maximális kényelmét szolgálja és garantálja, hogy az ott töltött napok után valóban úgy érezzék magukat, mintha újjászülettek volna.

Újjászülethetsz Te is, ha játszol az ÚtiSúgó.hu Nyereményjátékán (https://www.utisugo.hu/akcio/?bstart=1&ref=ripost-20180716 ), amelyen mesés wellness hétvégét nyerhetsz a Caramell Premium Resort****superior szállodába, a gyógyfürdőjéről híres Bükfürdőn! A szálloda wellness és gyógyászati részlegén található kezelőhelyiségekben közel 100 különböző kezelés vehető igénybe magasan képzett szakemberektől és terapeutáktól. A hatalmas területen fekvő exkluzív kialakítású bel- és kültéri élménymedencéken, a gyerekpancsolókon, napozóteraszokon és szaunavilágon túl lehetőség van elvonulásra a szálloda csendes zónájába. Ebbe a különálló wellnessrészlegbe csak 16 éven felüliek léphetnek be, és élvezhetik zavartalanul a szaunázást, gőzfürdőzést, relaxálást.

A Resort nagy alapterülete és az egyes célcsoportok ésszerű elhelyezése révén a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak.

A szálloda játszószobájában animátorok szórakoztatják a gyermekeket és a hotel melletti háromemeletes Kristály Torony kalandparkban is akad számukra kihívás. A resort területén található még játszótér, trambulin, íjászat, műfüves focipálya is. A sportosabbak nordic walkinggal vagy kerékpárral is felfedezhetik a környéket.