INSIDER

Újabb rész­le­tek árult el a csa­lá­dot meg­ké­selő ti­sza­löki férfi el­fo­gá­sá­ról az édes­anyja

Öt napi buj­ká­lás után fogta el a rend­őr­ség Sz. Zsol­tot. A férfi meg­ké­selte volt élet­tár­sát és a nő 3 gyer­me­két.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A férfi éhesen, szomjasan hazatért az édesanyjához, ahol a rendőrség tegnap délután egy rutinellenőrzés során rábukkant.

– A fiam éhes volt és szomjas, pénz nélkül bujkált. Pontosan tudta, hogy vasárnap mikor érkezem haza, velem akart találkozni – mondta az anya. – Eszébe sem jutott ellenállni, egy pillanat alatt felmérte, hogy nincs esélye. Pedig már lemondtam róla, hogy élve viszontlátom őt. Sajnálom, amit a fiam az élettársa családjával tett, de annak örülök, hogy épségben előkerült, és vállalja tettéért a felelősséget.

EZT OLVASTAD MÁR?

A rendőrség komolyan vette a késelő kézre kerítését. Napközben többször, de még hajnalban is felkeresték az édesanyját, hátha nála bujkál.

Tíz perc se telt el, és itt nyüzsgött nálam a rendőrség – mondta az anya. – Mindig is elleneztem a fiam és az élettársa, G. Andrea kapcsolatát. Zsolti már az előtt levelezett a kislányával, Vanesszával, hogy hozzájuk költözött. Később az egész város tudta, hogy a lány összemelegedett Zsoltival, mégsem történt semmi.

Miután Vanessza terhes lett, és hazament az abortuszról, az anyja a mosogatóba verte a fejét, mert továbbra is a fiamat szerette.

Zsolti ezért ment a gyámügyre, kérte, vegyék el az anyjától a lányt. Hiába - állította a Lokálnak.

A megkéselt háromgyermekes édesanyát közben kiengedték a kórházból, ám ő is bujkálni kényszerült. Péntek óta egy ismerőse házában húzta meg magát, mert retteg volt élettársa bosszújától.

Eközben a címlapon

- Fel se fogom, hogy elfogták a volt élettársamat. Hatalmas kő esett le a szívemről, végre nyugodtan alhatok, és a gyerekeknek sem kell rettegniük. Hogy mit fogok csinálni ezután? Zsolt azon a kedd éjszakán lerombolta a biztonságos világunkat, a gyerekeimmel ezt próbálom újra felépíteni - mondta Andrea.

címkék: