NÍNÓ

Újabb meg­rázó rész­le­tek a Bu­da­pest­ről el­tűnt Vi­vien gyil­kos­sá­gá­ról

Több napi ke­re­sés után a 20 éves lány holt­tes­tét csü­tör­tö­kön ta­lál­ták meg a ha­tó­sá­gok Dabas kül­te­rü­le­tén, el is kap­ták a fel­té­te­le­zett el­kö­ve­tőt, aki Vi­vien kö­zeli ba­rátja volt.

A rendőrség, a család és a barátok is nagy erőkkel keresték azt a fiatal lányt, aki még március 5-én tűnt el a budapesti Liget Klubból. A 20 éves Vivien holttestét csütörtök hajnalban találták meg Dabas külterületén, a feltételezett gyilkos vezette a tetthelyre a hatóságokat.

A megtudta, hogy Vivien általános iskolai osztálytársát, barátját gyanúsítják a rendőrök, aki egy maratoni kihallgatás után vallotta be kegyetlen tettét. Később kiderült, hogy bár a fiúnak 2 éve barátnője van, mégis szerelmes üzenetekkel bombázta Vivient, aki ezt rendszeresen hárította, ám

EZEKET OLVASTAD MÁR?
a végzetes hajnalon a 20 éves fiú gyilkos karjaiból már nem tudott szabadulni.

Információk szerint az agresszív fiatal lefogta Vivient, majd megpróbálta megerőszakolni, ám a lánynak sikerült ellenállnia. A feldühödött fiú, miután mégsem tudta kiélni vágyait, megfojtotta a lányt, majd kocsijával Dabasra hajtott, ahol elrejtette a holttestet.

A lány édesanyja a Velvetnek azt mondta, mivel Vivien gyerekkora óta ismerte a fiút, sokszor ő fuvarozta haza, amikor késő estig szórakozott.

Mindig arra kértem, ha beszáll Bálint kocsijába, írjon egy üzenetet. Most nem írt...

– nyilatkozta az édesanya, akihez csütörtök reggel fél 9-kor csengettek be a tragikus hírrel.

Gyerekkori barátja fojtotta meg a 20 éves Vivient (Forrás: police.hu)
Gyerekkori barátja fojtotta meg a 20 éves Vivient (Forrás: police.hu)

A megkereste a gyilkossággal gyanúsított fiú egyik barátját, aki portálunknak azt mondta: az utóbbi időben nem nagyon találkoztak vele, de jó kedélyűnek ismerik.

Eközben a címlapon
Azt nem mondom, hogy nem füvezett, de manapság ez nem kirívó. Viszont sokat dolgozott a családi vállalkozásban, azt is tudtuk, hogy barátnője van. De Vivienről még sosem beszélt

- árulta el a neve elhallgatását kérő barát, aki határozottnak és akaratosnak ismeri a gyilkossággal gyanúsított 20 éves fiút.