HŰHA

Újabb hangfelvétel szivárgott ki, csak színjáték volt Elvis halála?

A 42 évesen elhunyt legenda halálát rajongói még ma sem fogadták el, és rendre újabb reménykeltő hírek kapnak szárnyra.
  • Szerző: Ripost

Elvis halála óta rengetegszer merült fel, hogy a Király még mindig él, most pedig ismét előkerült egy bizarr hangüzenet. A felvételen ugyanis Elvis Presley hangja hallható.

A rock’and’roll zenész 1977. augusztus 16-án hunyt el szívrohamban gracelandi otthonában. Elvis halálának 42. évfordulója környékén pedig ismét felmerült a gyanú, hogy mégis életben van.

A Fox News riportere, Suzanne Stratford 2002-ben kezdte el vizsgálni a most újra nyilvánosságra került hangfelvételt. Stratford interjúvolta meg Dr. Donald Hintont, aki azt állítja, hogy kezelte Elvist állítólagos halála után, sőt még könyvet is írt róla.

Ezek után Elvis hangüzenetet hagyott Suzanne Stratford számára. Az üzenet úgy hangzik, mintha eltorzították volna, hogy ne lehessen beazonosítani, hogy ki beszél.

Suzanne, a rólam szóló történeteket nem túl komolyan mesélték el. Bárcsak beszélhetnék Önnel négyszemközt

- mondta Elvis, majd megkérdezte, hogyan találkozhatnának úgy, hogy ne legyen ott más riporter, mert szeretné tisztázni a sztorit. A találkozó végül máig sem történt meg, bár Stratford szerint megegyeztek a titkos helyszínben is – írja a Daily Star.

És ezeket olvastad már?