INSIDER

Újabb for­du­lat: fel­nyit­hat­ják az ab­la­kon ki­zu­hant 3 éves kis­lány ko­por­só­ját

El­kép­zel­hető, hogy ki kell han­tolni a 3 éves Panna kis tes­tét. Az ügy­ben ugyanis egyre több a rej­tély. A Panna Kistar­csán zu­hant ki a ne­gye­dik eme­let­ről.
  • Szerző: Ripost

A nyomozás során merült fel a nagyon ritkán alkalmazott exhumálás lehetősége, de csak abban az esetben kerül rá sor, ha a vegyész vagy a DNS-mintát vizsgáló szakértő végső megállapításaihoz szükség van erre. A negyedik emeletről kizuhant kislány halála kapcsán indult nyomozás még mindig tart, az ügynek még nincs gyanúsítottja.

Ügyfelem mindenhez hozzájárul, ami kislánya, Pannika halálának körülményeit végre tisztázhatja. Reményeink szerint a nyomozás már hamarosan lezárul, és kiderül, pontosan mi történt a kislánnyal, mielőtt kiesett az ablakból – közölte dr. Lichy József, a kislány édesapjának, Adamecz Tamásnak az ügyvédje a Blikkel.

A tragédiát megelőző éjjelen Pannira a keresztanyja vigyázott, mert a szülők mindketten dolgoztak egy gyárban. Az ideiglenes bébiszitter azonban hamarabb eljött a kistarcsai albérletből, mint ahogy Panni anyukája és édesapja hazaértek volna. Így a gyerek egyedül maradt a lakásban.

Azt feltételezik, hogy miután Panni felébredt, rájött, hogy senki nincs vele, nagyon megijedt, felöltözött, majd megpróbált az ajtón át kimenni a lakásból. A zár azonban nem engedett, ezért a kislány az ablakhoz húzott egy széket, felmászott rá, és a mélybe zuhant.

A gyászban teljesen összetört Tamás és párja először azt állították, hogy fogalmuk nem volt arról, hogy a keresztanya egyedül hagyja a gyermeket, a poligráfos vizsgálaton azonban kiderült, hogy az édesanya nem mondott igazat. A következő csapás akkor érte az apát, amikor megtudta azt is, hogy valaki a halála előtt jelentős mennyiségű alkoholt adott a kislánynak, amelyet a boncolást követően a szakértő ki is mutatott.