INSIDER

Vá­rat­lan for­du­lat VV Fanni ügyé­ben, újabb gyil­kos­sá­gok de­rül­het­nek ki

Gyil­kos­sá­gok sora ol­dód­hat meg, ha hi­te­les­nek bi­zo­nyul egy tanú, aki a bör­tön­ben kez­dett el be­szélni. Fanni csa­lád­já­nak ügy­védje sze­rint hi­hető, amit mond...
  • Szerző: Ripost

A korábban felbukkant titokzatos tanú más gyilkosságokról is beszélt a Novozánszki család ügyvédjének. A rejtélyes férfi jelenleg is börtönben van, a rácsok mögül üzent dr. Lichy József védőnek, akitől találkozót kért arra hivatkozva, hogy érdemi információval rendelkezik a ValóVilág egykori szereplőjének halálával kapcsolatban. A beszélgetés alatt azonban nemcsak Fanniról esett szó, a rab több, a hírhedt Hajógyári-szigeten történt megoldatlan ügyről is mesélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi állítása szerint Fannit egy olyan bűnbanda tüntette el, amelyik erősen kötődik a Hajógyári-szigethez, ahol – ahogy a férfi fogalmazott – „rájuk bízzák a piszkos munkát”. A rab úgy gondolja, nem csak a fiatal lány eltüntetése szárad a lelkükön. Itt említette meg Haraszti Géza esetét. Számomra hihető és reális lehetőség, amiket mond, mivel azonban konkrét tényeket nem közölt, így képtelenség lenyomozni, hogy mennyi igazságtartalma van az állításainak – közölte a Blikkkel dr. Lichy József ügyvéd.

2011. december 3-án a vád szerint a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén mulatott a barátaival Haraszti Géza. Az ittas férfi véletlenül nekiment az egyik ott dolgozó biztonsági őrnek, aki erre a földre taszította őt, majd egy társával lerángatták a ruháit, és kivezették a szórakozóhely elé. Géza bántalmazása itt sem ért véget, ütötték, verték, majd valakik egy több mint hat méter magas palánkon átdobták a férfit, aki a Dunába zuhant. Szemtanúja állítólag nem volt a bűncselekménynek, a két meggyanúsított biztonsági őr pedig végig tagadta a bűnösségét. A fiatalember holttestét másnap a testvére találta meg.