INSIDER

Újabb fordulat a futónő ügyében: ilyen aljas módon támadt a feltételezett gyilkos

A feltételezett gyilkost szerdán próbálták meg újra kihallgatni a rendőrök. Ám R. Szilveszter némasági fogadalmat tett: egyetlen szót sem szólt.
  • Szerző: Ripost

Hiába nem beszél a bűncselekményről R. Szilveszter, mégis újabb információk derültek ki. A rendőrök egyetlen kérdésére sem felelt, nem adott választ semmire sem, csak némán ült a kihallgatáson.

A Blikk azonban megtudta, hogy biciklivel üthette el Gyurik Krisztinát. R. Szilveszter a rendőrség gyanúja szerint már korábban kinézte magának a nőt, megfigyelte, majd elhatározta úgy győzi le az életerős, kisportolt édesanyát, ha elüti.

A gyanú szerint Krisztina az ütközéstől megsérült, a földre esett, Szilveszter ezután húzta be a bokrok közé. A támadás egy olyan helyen történt, ahol csak nagyon kevesen mozognak, házak pedig egyáltalán nincsenek.

Mint ismert 2013. szeptember 25-én Kardosné Gyurik Krisztina futni ment soroksári házukból. Ám soha nem ért haza, holttestét az otthonuktól pár kilométerre lévő Vizisport utca melletti fás-bokros részén találták meg. Gyilkosa bántalmazta, majd egy kötéllel megfojtotta a nőt. A gyilkost öt évig hiába kereste a rendőrség, idén szeptemberben azonban a laboratóriumi vizsgálatok egyezést mutattak R. Szilveszter DNS-mintája és a holttesten talált anyagmaradványok között.

És ezeket olvastad már?