SHOWBIZ

Újabb fájdalmas dologra derült fény a Gáspár család életéből

Gáspár Evelin eddig féltve őrzött titkokat osztott meg magánéletéből. Egy betegséggel is meg kell küzdenie.
  • Szerző: Ripost

Végre megszólalt Gáspár Evelin édesapja, Gáspár Győző NAV-os ügyével kapcsolatban. Azt mondja, 23 éves korára átértékelte az életét.

 

Turtleneck season  #haveagreatweek

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

„Házkutatást tartottak nálam is, a budapesti lakásomban. Egyszer csengettek, majd szinte rám törték az ajtót. Akkor még velem volt a kutyám, aki engem védett, ezért elzárták. Ordibáltak velem, faggattak, azt sem tudtam, mit mondjak, teljesen váratlanul ért. Kár, hogy nem vettem fel, megmutattam volna az embereknek, hogy milyen kegyetlen tud lenni egy ilyen intézkedés. Átkutattak mindent, majd otthagytak. Ezt 23 évesen megélni pokoli érzés, még most sem sikerült teljesen feldolgoznom. Pánikbeteg lettem, a kutyámnak ugyancsak voltak rohamai, amiket a mai napig nem hevert ki"

- mondta az nlcafe.hu-nak Evelin. Hozzátette, neki sosem voltak igazi barátai, bár ezért saját magát is hibásnak tartja. A fiatal lányt rosszul érintette, hogy az eset után lejjebb kellett adnia életszínvonalából, de mint mondja, ez is hozzásegítette ahhoz, hogy jobban tudja értékelni azt, ami megadatott.