RIPOSTER

Újabb rej­té­lyes ese­tek! Mi tör­té­nik Fe­ri­he­gyen?

Újabb rep­téri lopás há­bo­rítja fel az em­be­re­ket: ez­út­tal egy Lon­don­ban élő ma­gyar csa­lád egy­havi al­bér­let­pénze tűnt el a Bu­da­pes­ten fel­adott bő­rönd­ből.
  • Szerző: RIPOST

Pénzre utaznak a reptéri tolvajok!

Fotó: Keller Mátyás

Ahogyan arról a beszámolt, idén nyáron többször is előfordult, hogy a fapados járatokkal utazók pénze, értékei eltűntek. Most újabb esetek történtek. Anett a családját látogatta meg, a csomagját Ferihegyen adta fel, és Londonban, amikor kivette, bőröndjében már nem volt benne az a boríték, amibe eurót és fontot tett. Eltűnt az ajándékba kapott aranyóra is. Először a fuhu.hu hírportálnak nyilatkozott, de lapunknak is elmondta, mi történt.

EZT OLVASTAD MÁR?

"A kicsomagolásnál vettük észre, hogy nincs meg a boríték. Csak álltunk a bőrönd felett a párommal, és nem hittünk a szemünknek! Ez nekünk nagyon sok pénz volt, egyhavi albérletpénzünk" – mesélte a -nak Anett. - Azért tettük oda, mert eddig sosem tűnt el onnan semmink, a kézipoggyászunkból viszont igen.

A reptér a légitársaságra mutogat, a légitársaság pedig az utazási szerződés apró betűs részében kiköti: nem vállal felelősséget a leadott poggyászokért.

Ebből a teljesen átlagos bőröndből tűnt el Anették pénze.
Ebből a teljesen átlagos bőröndből tűnt el Anették pénze.

A reptéri rendőrség nyomozást indított, de azt mondták Anettnek: nem fűznek hozzá sok reményt, mert a bankjegyek sorszáma nem volt feljegyezve.

Aznap, múlt csütörtökön, nem ez volt az egyetlen eset Ferihegyen.

Anna a török légitársasággal utazott Isztambulból Budapestre. Az ő esetének részleteit a keddi Ripost napilapban olvashatja!

A légitársaságok földi kiszolgáló céget bíznak meg a rakodással. A Liszt Ferenc Repülőtéren öt ilyen dolgozik. A reptér üzemeltetője, a Budapest Airport közölte a -tal: a földi kiszolgáló és a légitársaság közvetlen kapcsolatban áll, a reptér nem vállal felelősséget a csomagokért.

Akkor mégis ki a felelős? Hogyan védhetjük meg az értékeinket? Hogyan fosztották ki Annát az Isztambul-Budapest járaton? Minden kiderül a kedden megjelenő Ripost napilapból.

Eközben a címlapon