BOZÓT

Újabb el­len­zéki bel­há­ború: az LMP el­nöke ne­ki­esett a szo­ci­a­lis­ták­nak

Máris fel­há­bo­ro­dást kel­tett el­len­zéki kö­rök­ben az LMP társ­el­nö­ké­nek nyi­lat­ko­zata, pedig a tel­jes szö­veg még meg sem je­lent. A szo­ci­a­lis­tá­kat "beteg párt­nak" ne­vezte. Ka­rá­csonyt meg hi­tel­te­len­nek.
  • Szerző: Ripost

Elemzők máris az LMP-Simicska paktum bizonyítékaként értelmezik, hogy címlapot kapott a Simicska-médiában a párt elnöke Szél Bernadett.

Exkluzív interjúban fejthette ki nézeteit a Heti Válasz holnap megjelenő számában, ráadásul a lap címlapján is ő szerepelhet.

Bár az interjú teljes szövege csak holnap reggel lát napvilágot, a kiszivárgó részletek újabb ellenzéki marakodásra utalnak. Az LMP elnöke nekiesett az MSZP-nek, határozottan úgy fogalmazva, hogy "beteg gócokat" lát a szocialista pártban. Ráadásul hiteltelennek minősítette az MSZP miniszterelnök-jelöltjét Karácsony Gergelyt, aki együttműködési ajánlatot tett az LMP-nek.

A durva kritika tovább mélyítheti az ellenzéki pártok közötti ellentéteket és a választások előtti hetekben már végképp ellehetetlenít mindenféle párbeszédet.