LEGFRISSEBB

Újabb csa­lád­tá­mo­ga­tási lé­pé­se­ket je­lent be rö­vi­de­sen a kor­mányfő

Orbán Vik­tor feb­ruár 10-én, vár­ha­tóan a Vár­kert Ba­zár­ban tartja 21. év­ér­té­ke­lő­jét, ame­lyen is­mer­teti a kor­mány leg­újabb csa­lád­tá­mo­ga­tási dön­té­seit, és az eu­ró­pai par­la­menti vá­lasz­tás tét­jé­ről is be­szélni fog - írta szom­bati szá­má­ban a Ma­gyar Idők.

A miniszterelnök a csütörtöki kormányinfón tett bejelentése szerint az évértékelőn fogja egyebek mellett ismertetni a családok védelméről szóló, tavaly november-decemberi nemzeti konzultáció kapcsán meghozott kormányzati intézkedéseket - emlékeztetett a lap.     Felidézte továbbá, hogy az európai parlamenti választásokkal kapcsolatban

EZT OLVASTAD MÁR?
a miniszterelnök a kormányinfón úgy fogalmazott: Magyarország célja, hogy az EU minden intézményében többségbe kerüljenek a bevándorlásellenes erők, az Európai Parlamentben, utána az Európai Bizottságban, majd a nemzeti parlamenti választások eredményeként az Európai Tanácsban is. 

   A lap információi szerint a kormánypártok kihelyezett frakcióülése Orbán Viktor zárt ajtók mögötti értékelőjével indul február 13-án este. A következő nap kiemelt témája a családok védelméről szóló nemzeti konzultációval kapcsolatos feladatok kijelölése lesz. Emellett az EP-kampányra való felkészülés és a migráció témája is szerepel a Fidesz-KDNP képviselőinek közös ülésén.         A februári frakcióülés helyszíne a korábbi évek gyakorlatával szemben nem Visegrádon lesz, az biztonsági okokból jelenleg még nem nyilvános - írta a Magyar Idők.