FÜLES

Újabb bot­rány: Tel­jes a káosz Kál­lay-Sa­un­ders And­rás körül

Közös nyi­lat­ko­za­tot adtak ki A Dal ké­szí­tői és a Kál­lay Sa­un­ders Band me­nedzs­mentje, mely­ben az éne­kesre há­rít­ják a fe­le­lős­sé­get. Ő maga ál­lí­tó­lag nem tu­dott erről. Sőt a dal­szerző is cir­ku­szol...
  • Szerző: The_M

Már azt hittük, hogy lezárult a Kállay-Saunders András-botrány, hiszen a felek megegyeztek. Ahogy arról a az elsők között beszámolt, A Dal gyártói, és a  Kállay Saunders Band menedzsere, a csapat gitárosa, valamint a dal ki­adója közös nyilatkozatot adtak ki, melyben elismerik, hogy nem történt technikai hiba a verseny szombati döntőjében, vagyis maga az énekes rontotta el a dolgot.

Ám órákkal később

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Kállay a Facebookon egy dühös posztban kérte ki magának a dolgot, és nem értette, miért ír mindenki arról, hogy ők elismerték a hibát.

Mint kiderült, ő nem tudott a nyilatkozatról, amiben már tényleg csak ő lehet hibás, hiszen a dal szerzőjével együtt meghívták őket a megbeszélésre, denem mentek el.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

A Bors megkérdezte az érintetteket is, de Kállay  a poszt ellenére nem óhajt már ezzel a történettel foglalkozni. Ellenben Pacsai Márk, a dalszerző, még mindig nem nyugodott le,továbbra sem ismeri el, hogy náluk keresendő a hiba. Ő is posztolt gyorsan egyet.

"Fel va­gyok háborodva. A nyilatkozathoz nem járultam hozzá, nem tudom elfogadni annak tartalmát és azt kérném az MTVA-tól, mondják meg mi történt aznap este, mert C-moll alapra nem lehet D-moll hangnemben énekelni."

Szóval teljes a káosz, mint a színpadon...

Eközben a címlapon