RIPOSTER

Ennek sokan fog­nak örülni: Jön az újabb adó­csök­ken­tés

Hende Csaba az adó­csök­ken­tés költ­ség­ve­té­sé­nek ne­vezte a 2020-a bü­dzsét, amely­ben 500 mil­li­árd fo­rint adó­csök­ken­tést ter­vez a kor­mány.
  • Szerző: ripost

Hende Csaba a parlamentben elmondta:

a jövő évi költségvetés megvédi a gazdaság eddigi eredményeit, ütésállóbbá teszi a magyar gazdaságot, megerősíti a családok helyzetét, megvédi magyar gazdaság szereplőit és jelentősen javítja a magyar cégek fejlődési lehetőségeit.

A képviselő ismertette a gazdaságvédelmi akcióterv részleteit, kiemelve a foglakoztatás további bővülése érdekében tett lépéseket és a szociális hozzájárulási adó mérséklését.

Hangsúlyozta: most azok a Gyurcsányék álltak az ellenzék élére, akik egyszer már tönkretették az országot, és megszorításokkal sújtották a gyermekes családokat. Ők most is veszélyeztetnék a magyar gazdaság eredményeit, több hatalmat adnának Brüsszelnek és a külföldi gazdasági érdekeknek.           Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára a magyar gazdaság uniós átlagban is kiemelkedő növekedését hangsúlyozta, kiemelve, hogy a magyar kormány elkötelezett az eddigi gazdasági eredmények megőrzésében.