LOVE

Új sze­relme miatt tá­mad­ják Kul­csár Edi­nát

Alig egy napja de­rült ki, hogy a TV2 mű­sor­ve­ze­tője össze­jött az Éjjel-Nap­pal Bu­da­pest egyik szív­tip­ró­já­val, de máris dur­ván be­szól­tak neki a kap­cso­lata miatt.
  • Szerző: Doris

Kulcsár Edina szinte szárnyal a szerelem mámorától, rajongói közül azonban sokan egyáltalán nem örülnek új románcának.

Az Aktív műsorvezetőjének új kedvese nem más, mint Törőcsik Dániel, akit az Éjjel-Nappal Budapest Kristófjaként ismerhetünk. A kapcsolatra alighogy fény derült, a 2014-es Miss World azonnal a támadások kereszttüzébe került a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Újabb műnő tragédiája készül....."

- jegyezte meg valaki, ám a többi kommentelő még messzebbre ment. Nyomdafestéket nem tűrő stílusban szóltak be Edinának, nem tetszik nekik, hogy befutott celebként egy másik ismert emberrel szűrte össze a levet. 

Ám az is lehet, hogy csak irigykednek a fiatal szépség boldogságára, Edina ugyanis csak két hónapig szenvedett a magánytól, amíg Dani személyében rá nem talált az új szerelem.

Durván beszóltak a szerelmes szépségnek
Durván beszóltak a szerelmes szépségnek

Széljegyzetként viszont hozzá kell tenni, hogy Edina néhány nappal korábbi kirohanása kissé álszent a fejlemények tükrében. A szépségkirálynő ugyanis felkapta a vizet exvőlegénye miatt, aki máris új kapcsolatban él. Miközben maga Kulcsár sem szingliként tengeti a napjait.

Eközben a címlapon